Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Domenii in care orice roman isi poate deschide o afacere profitabila

de Camelia Diaconu 07 Iun. 2018 5261
4.45 din 10 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O idee de afaceri profitabila are in spate o multime de alte idei si cunostiinte relevante in ceea ce priveste domeniul ales, piata de dezvoltare, clientii, dar si riscurile la care se supune. Pentru ca piata este intr-o continua dezvoltare in mai multe domenii, iata care sunt afacerile care promit potential de dezvoltare in scurt timp!

Orice afacere, fie ca vorbim despre agricultura sau firme specializate de IT, pentru a avea succes presupune o serie de cunostiinte valide, care sa ofere certitudinea ca se va gestiona orice situatie care poate aparea. Nu intotdeauna socotelile de acasa se potrivesc cu cele din targ, asa ca este important sa ai puterea sa depasesti orice obstacol si sa nu renunti. 
 
Pentru o documentare temeinica, trebuie sa stii ca sunt cateva domenii care se anunta profitabile pe piata de afaceri, aduc un profit in scurt timp si nu necesita investitii majore. Iata care sunt cele mai importante:
 
Agricultura. Nu va inceta niciodata sa prospere. Afacerile ce tin de domeniul agriculturii, indiferent ca vorbim despre plantarea si intretinerea fructelor si legumelor, se vor afla in topul profitabilitatii. Considerata poate o noutate este afacerea cu floarea soarelui, mai exact seminte de floarea soarelui, care pot fi vandute ulterior pentru prepararea uleiului. Bineinteles se poate face o afacere complexa care sa se ocupe cu plantarea si recoltarea semintelor de floarea soarelui si ulterior producerea de ulei, care sa fie vandut mai departe marilor lanturi de magazine. 
 
Constructii. Chiar daca au fost perioade in care piata imobiliara a scazut, nu a trecut mult timp si si-a revenit, cunoscand cresteri uriase. Afacerile in constructii, dar si cu materiale de cosntructii nu va inceta niciodata sa creasca, atata timp cat oamenii vor continua sa cumpere si sa construiasca locuinte. Afacerile pot cunoaste profituri uriase, in scurt timp, mai ales daca vorbim de constructii mari precum complexuri rezidentiale.
 
Vanzari. Datorita tehnologiei avansate ne emancipam din ce in ce mai mult. Iau avans cumparaturile in mediul online indiferent ca vorbim despre mancare, imbracaminte, accesorii de pescuit sau masini. Zona de retail este intr-o continua crestere datorita gamei variate pe care o pune la dispozitie. Se anunta cresteri si in perioadele urmatoare, asa ca nu ezita sa vii pe piata cu o noutate, cu servicii calitative si cu o experienta pe care sa fii dispus sa le-o arati si celorlalti.
 
IT. Zona IT este una dintre cele mai bine platite zone, job-urile in acest domeniu fiind cele mai cautate. Afacerile ce tin de zona IT presupun dezvoltarea diferitelor aplicatii pentru diferite domenii, vorbim aici si despre agricultura, vanzari sau constructii. IT-ul are rolul de a eficientiza munca angajatilor, mai ales daca optam pentru aplicatii cat mai complexe, care sa faca treaba in locul nostru. Vorbim despre soft-uri ce au in spate cunostiinte solide, care ar putea aduce succes oricarui antreprenor. 


Tags: afaceri in agriculturaafaceri profitabileafaceri in itidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.45 din 5 - 10 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Afaceri profitabile in urmatorii ani. Ce poti face azi?

de Bianca Tila
06 Sep 2023
In 2023 trebuie sa ne concentram pe sustenabilitate ca afacerea noastra sa prospere. In acest fel, piata globala a hainelor second-hand se dovedeste...

Top 3 sfaturi pentru alegerea unei idei de afaceri perfecte

de Adela Simonescu
30 Ian 2014
Identificarea ideii de afaceri perfecte presupune volum mare de munca, investitii solide de energie si timp, bani si determinare. Esti pe cale sa...

3 idei de afaceri online in 2014!

de Matei Antonescu
13 Ian 2014
Mediul online este plin de oportunitati de afaceri inca nevalorificate si plin de nise inca neacoperite. Trebuie doar sa le identificam si apoi sa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]