Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Esti femeie si vrei sa iti deschizi o afacere? Iata ce poti incerca!

de Camelia Diaconu 25 Mar. 2020 8756
4.08 din 13 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pentru ca esti femeie, nu inseamna ca nu poti fi o persoana independenta in masura sa iti cresti veniturile singura, prin intermediul unei afaceri, care sa te reprezinte. Pentru a incepe un business de succes, trebuie sa afli in primul rand ce domeniu ti se potriveste, iar dupa ce cunosti acest aspect, nu mai poate exista niciun obstacol.

In prezent exista o multime de idei de afaceri profitabile, pe care le poti incerca, insa cel mai important este sa faci ceea ce iti place si sa reusesti sa te dedici in totalitate. Iata care sunt ideile pe care ti le recomandam:
 
Salon de infrumusetare. Grija pentru frumusete si ingrijire o are fiecare femeie, asa ca o afacere profitabila poate fi reprezentata de un salon de infrumusetare, care sa contina mai multe servicii. Daca esti pasionata de tot ce contine zona de beauty, coafor, manichiura, cosmetica, atunci un spatiu pe care sa il transformi intr-un salon mai este tot ce ai nevoie. Pentru acest business ai nevoie de produse pe care sa le folosesti, iar acest lucru se poate obtine usor prin intermediul colaborarilor pe care le poti face cu diferite companii, care comercializeaza. In felul acesta, poti obtine un pret mai mic de cumparare.
 
Un magazine online de haine. Pasiunea pentru haine este dezvoltata de o multime de femei, dar nu multe dintre ele au curajul sa isi exprime creativitatea in mod direct prin intermediul unui magazin online.  Pentru a-ti deschide acest tip de afacere, nu este obligatoriu ca tu sa le creezi. Daca ai o viziune diferita si creativa si observi pe site-urile din strainatate produse care ar prinde bine publicului de la noi, atunci poti incepe sa comercializezi aceste produse. Bineinteles ca le poti face si tu singura, daca asta iti doresti , mai ales daca stii deja carui tip de clienti vrei sa te adresezi.
 
Servicii de consultanta in mediul online. SEO – Search Engine Optimization sau mai bine zis, optimizarea pentru motoarele de cautare pe internet este un domeniu cautat si accesat de catre o multime de companii. Poti sa incepi SEO prin intermediul unor cursuri,  pe care ulterior sa le predai si altor persoane. Poti sa iti deschizi o firma proprie de consultanta, care sa vina in ajutorul firmelor noi aparute pe piata, care isi doresc vizibilitate in online. Documentarea pe care tu ai facut-o, poate fi de mare ajutor pentru alte persoane aflate la inceput de drum. Este un domeniu foarte bine platit asa ca ai putea sa obtii venituri mari dintr-o afacere de acest gen.
 
Lumanari parfumate. Daca esti o persoana creativa, atunci cu siguranta iti va fi usor sa incerci acest tip de business. Poti chiar tu sa realizezi lumanarile ori le poti cumpara gata facute si sa le accesorizezi tu intr-un mod diferit care sa atraga publicul, ori chiar sa le pictezi. Lumanarile parfumate au devenit un accesoriu cautat de multe persoane, mai ales ca poate fi folosit atat ca decor, cat si pentru mirosul placut pe care il emana. Deschiderea unui acest tip de business nu este deloc complicata, avand nevoie de un act de functionare si un spatiu in care sa iti pui imaginatia la joaca. Le poti face chiar si de la tine din apartament. 
 
Organizari de evenimente. Daca esti o persoana sociabila, care isi doreste sa comunice cu cat mai multi oameni, atunci acest tip de afacere s-ar putea sa ti se potriveasca de minune. Este o afacere care nu necesita multi bani, mai ales ca organizezi evenimentele altor persoane cu un buget deja alocat. Este important insa, sa apelezi la persoanele potrivite pentru a putea reusi sa organizezi cele mai placute evenimente. Evenimentele pot fi diverse, de la catering, nunti, botezuri, zile de nastere, petreceri de logodna, conferinte de presa sau evenimente de lansare pentru diferite produse.


Tags: idei de afaceribusiness pentru femeiafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.08 din 5 - 13 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Afaceri profitabile in urmatorii ani. Ce poti face azi?

de Bianca Tila
06 Sep 2023
In 2023 trebuie sa ne concentram pe sustenabilitate ca afacerea noastra sa prospere. In acest fel, piata globala a hainelor second-hand se dovedeste...

Top 3 sfaturi pentru alegerea unei idei de afaceri perfecte

de Adela Simonescu
30 Ian 2014
Identificarea ideii de afaceri perfecte presupune volum mare de munca, investitii solide de energie si timp, bani si determinare. Esti pe cale sa...

3 idei de afaceri online in 2014!

de Matei Antonescu
13 Ian 2014
Mediul online este plin de oportunitati de afaceri inca nevalorificate si plin de nise inca neacoperite. Trebuie doar sa le identificam si apoi sa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]