Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Genial! Ghidul care te pune la munca 3 minute pe zi pentru o viata lipsita de dureri!

de Ilinca Dobrescu 07 Mar. 2013 2789
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Genial si adevarat. Ghidul este realizat pe baza cercetarilor unui doctor cu renume din domeniul durerii cronice. Ghidul elimina necesitatea folosirii de analgezice, suplimente si alte medicamente si te pune la munca timp de 3 minute zilnic, pentru o viata lipsita de dureri. Exercitiile propuse sunt simple, la indemana oricui, fara efort considerabil.

Pentru cei care s-au luptat o viata intreaga cu inflamatia si durerea, ghidul devine unul salvator. Si asta pentru ca reprezinta o colectie de moduri de diagnostic medical dovedite, tratamentul si vindecarea a nu mai putin de 59 de cauze diferite ale durerii cronice potentiale, precum si modul de prevenire - fara droguri, interventii chirurgicale sau suplimente scumpe.

Mai mult, sa tinem cont de faptul ca acest ghid ne ajuta sa ne crutam corpul de efectele adverse ale medicamentelor pe care le folosim foarte des pentru a opri durerea, fie ca este de genunchi, de spate, din cauze diverse.

Nu in ultimul rand, ghidul ne ajuta sa ne alinam singuri durerea, aproape instant! Si nu vom mai fi nevoiti sa asteptam o programare la doctor sau sa depindem de metode invechite si ineficiente de tratament. Vom economisi si banii pe care i-am fi cheltuit la doctor si in farmacii, pentru acele medicamente care isi dovedesc eficienta cu un pret uneori prea scump pentru sanatatea noastra si pentru buzunar, de ce nu sa nu recunoastem!

Iata si un exemplu de exercitiu care te poate ajuta sa iti intaresti coloana vertebrala si sa elimini durerile de spate, un extras de la pagina 132 din ghidul "3 minute pentru o viata fara dureri":

"Cum se face: ingenuncheaza, odihnindu-ti fesele pe calcaie, cu picioarele departate, in afara, pe langa solduri. Apleaca-te si incearca sa ajungi cat mai departe, in masura in care poti. Acum, lipeste palmele pe sol, desfa degetele si pozitioneaza-ti bratele, asa incat coatele sa fie drepte si in fata ta, iar capul sa fie usor ridicat intr-o pozitie confortabila, neutra. Stai asa timp de 30 de secunde si relaxeaza-te.

Repetati asta de cate ori este necesar pana cand durerea dispare. Asta e tot ceea ce trebuie sa faci! Daca ai dureri de spate, incearca, vei fi uimit! (toate exercitiile descrise in carte, sunt insotite de ilustratii complete si de descrierea modului in care trebuie efectuate exercitiile!)"

Iata doar un simplu exemplu de exercitiu care te ajuta sa scapi de dureri pe termen nedefinit. Sunt exercitii simplu si la indemana oricui, dureaza putin si nu te costa nimic sa le faci oricand ai nevoie sa iti iei singur durerea!


Ghidul "3 minute pentru o viata fara dureri" este disponibil si aici >>>



Tags: fara durerielimina durereaexercitii pentru dureredr weisberg

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]