Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri care vor aduce intotdeauna profit

de Adela Simonescu 19 Iul. 2011 6932
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exista foarte multe idei de afaceri care aduc profit in functie de situatia economica prezenta. Exista si idei de afaceri care au varfuri de profitabilitate in anumite sezoane si altele care isi mentin profitul constant de-a lungul anului. Apoi mai exista idei de afaceri care nu au cum sa nu dea profit atunci cand sunt gestionate corect. Acestea sunt cele mai viabile idei de afaceri pentru cei care nu isi permit sa faca investitii incorecte.

Haideti sa vedem care sunt aceste idei de afaceri minune si cum se apuca de treaba cei doritori:

1.    Fitness. Iata ca unele idei de afaceri nu vor muri niciodata, nici macar in timpul celor mai aspre perioade economice din lume. Intr-adevar, tara poate sa arda ca noi trebuie sa mai mergem si pe la o sala de fitness din cand in cand, mai vizitam website-uri cu tutoriale de fitness, mai cumparam o carte sau un DVD ca sa vedem cu ce se mananca fitness-ul acesta, mai scoatem cativa bani din buzunar si rasfoim o revista cu secrete de slabit.

Studii recente arata ca o mare de idei de afaceri s-a creat si continua sa se creeze in jurul greutatii corporale optime. Adevarul este ca suntem in stare de multe pentru a ajunge la silueta la care visam, suntem in stare sa daramam munti si mai ales, sa platim sume enorme de bani pentru promisiuni adevarate, pentru planuri realiste de fitness.

Fie ca va deschideti o sala de fitness sau vindeti/inchiriati echipament de fitness, sau publicati o carte cu tehnici de fitness sau orice alta varianta viabila, fitness-ul reprezinta o suma de idei de afaceri care stau in picioare atunci cand sunt conduse de oameni inteligenti si cu profesionisti gata sa ii sprijine in lumea afacerilor.

2.    Afaceri online. Pana cand lumea se va dezintegra, afacerile online nu vor parasi peisajul, dragi antreprenori. Iata ca aceste idei de afaceri vor ramane alaturi de noi timp indelungat si este cazul sa investim intr-una personala cat mai rapid, pana nu se satureaza piata si domeniul pe care dorim sa il atacam. 

In viitor se spune ca toate cumparaturile se vor muta in mediul online, aici se vor gasi si toate mijloacele de comunicatie majora, aici ne vom spovedi, aici ne vom judeca si tot aici ne vom pune in aplicare majoritatea planurilor de afaceri.

Mult succes!




Tags: idei de afaceri profitabileafaceri onlinefitnessafaceri fitness

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]