Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Micul dejun - o idee profitabila de afaceri

de Camelia Diaconu 28 Aug. 2020 6645
3.54 din 24 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu de putine ori ni se intampla sa plecam de acasa grabiti, ocupati fiind sa ajungem cat mai repede catre birou. Pierdem micul dejun si la fel si nutrientii de care organismul are nevoie la prima ora a diminetii pentru a-si procura energia pentru intreaga zi. Insa, ce-ai spune de o idee de afacere care sa presupuna un mic dejun sanatos, pe care sa o pui in practica tocmai pentru a-i ajuta si pe alti oameni ca tine?

In graba zilnica de multe ori ne oprim in fata unei patiserii, ne luam ceva la pachet si mergem spre birou, insa, daca am stii ca avem o locatie destinata exclusiv micului dejun, atunci cu siguranta ne-am face timp sa ne incepem ziua asa cum se cuvine. O idee de afacere pentru mic dejun presupune o locatie cocheta, care sa fie specializata in preparate gustoase, dar rapide, pentru ca oamenii nu au prea mult timp de pierdut. Preparate care sa le permita chiar si sa le ia la pachet, atunci cand nu au suficient timp la dispozitie.
 
Investitia nu se ridica la o suma colosala, mai ales ca vorbim in special de preparate bazate pe oua si branzeturi, alimente care nu sunt costisitoare din punct de vedere financiar. Mai mult de atat, poti gasi o ferma de pasari si de animale, de la care sa procuri direct produsele. Astfel, le oferi oamenilor un mic dejun sanatos, fara conservanti sau coloranti artificiali.
 
Poate fi locul ideal de intalnire al sedintelor de birou sau, de ce nu, al intalnirilor prea matinale intre clienti. Este o oportunitate de a te cunoaste si de a dezolta pasiuni comune. Un business pentru micul dejun poate sa contina si bauturi sanatoase si revigorante, care sa te ajute sa te trezesti mai bine sau chiar sa te trezeasca dupa o noapte nedormita. 
 
Poate fi o idee care sa le permita oamenilor sa manace micul dejun chiar daca este deja ora 11:00, ora la care nu mai gasesti micul dejun disponibil in multe dintre restaurantele deschise. Pentru a nu apela la mancaruri de tip fast food este nevoie de un restaurant specializat in omleta, oua ochiuri, sandwich-uri cu ou, sau salate mixte de intins pe paine, branzeturi, orice mancare ce se poate consuma dimineata. Daca vii si cu o reteta noua, proprie, atunci cu siguranta ai mai mult success si prinzi mai bine in fata publicului. 
 
In prezent exista o asemenea idee de afacere, deja pusa in practica si profitabila, in Timisoara, acolo unde pana si cei mai lenesi, care prefera sa doarma pana mai tarziu, isi mai gasesc locul special pentru micul dejun disponibil. 
 
Mai mult de atat, ce poate fi mai placut, decat sa te trezesti in weekend, mai tarziu, dar cu un mic dejun bogat si sanatos?


Tags: mic dejunidee de afaceremicul dejun afacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.54 din 5 - 24 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]