Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nu ai bani? Colectia Idei de Afaceri de Succes te ajuta sa te imbogatesti!

de Ilinca Dobrescu 19 Mar. 2013 3655
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Avem nevoie de bani in 2013 si vrem sa ne castigam independenta financiara. Vrem sa scapam de superioari si sa ne luam in propriile maini viitorul profesional. Si asa cum stie oricine, nu ai cum sa faci bani daca nu investesti ceva bani, la randul tau. Ii investim in mod controlat, pe baza informatiilor specializate si apoi ne cladim afacerile care vor munci pentru noi in 2013!

Iata si ce contine Colectia Idei de Afaceri de Succes:

1. Magazin online.
In acest caz discutam despre una dintre cele mai simple idei de afaceri cu putinta. Putem sa ne infiintam un magazin online in doar o luna si apoi putem sa vedem profiturile chiar din primul an de functionare.

2. Ferma de vipere reprezinta o afacere putin mai complexa, destinata cunoscatorilor din domeniu si celor pasionati de cresterea si ingrijirea viperelor.

3. Covrigarie - asta da afacere pe timp de criza! Covrigii se vor vinde mereu, indiferent ca e criza economica sau nu. Investitia initiala este una moderata si afacerea are toate sansele de functionare la capacitate maxima daca locatia este aleasa in mod strategic si daca serviciile si produsele sunt de calitate inalta!

4. Cum sa incepi o afacere cu produse handmade? Foarte simplu! Poti sa iti lansezi si administrezi afacerea la domiciliul personal si in paralel cu locul actual de munca.

5. Cosmetice 100% naturale - Afacerea anului 2013! Investeste intr-o afacere care functioneaza extrem de bine in Romania si nu numai. Interesul pentru produse cosmetice naturale este urias si in crestere continua.

6. Cultivarea arbustilor fructiferi reprezinta o activitate de interes pentru numerosi romani si mai ales pentru cei care se orienteaza catre sistemul ecologic.  

7. Trandafirii - afacerea secreta a agricultorilor de succes! Trandafirii de dulceata pot fi cei mai tari aliati ai tai, impotriva crizei economice. Producem dulceata, sirop, suc, ulei, apa de trandafiri si nu numai!

8. Joaca-te inteligent cu copilul tau. Fise distractive si educationale. Iata o colectie de fise pe care le puteti folosi impreuna cu cel mic. Oferiti-i sprijin pentru bunul mers la gradinita si la scoala.

9. Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic ramane in topul intereselor romanilor, fie ca ne vom axa pe musetel, pe menta, pe valeriana sau lavanda, pe armurariu sau fenicul, anason stelat si nu numai!

10. Cultivarea legumelor in sistem ecologic reprezinta o activitate pe care suntem cu totii tentati sa o intreprindem pentru interesul romanilor si strainilor pentru legume BIO!


Tags: afaceriidei de afaceriafaceri 2013idei de afaceri 2013

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Plan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii

de Bianca Tila
08 Mar 2024
Nebunia berii artizanala era in plina desfasurare in 2010, iar pasionatii de bere se inghesuiau la berariile locale pentru a le degusta. In Romania,...

INS: Comertul cu ridicata a afisat cifre de afaceri in crestere

de Bianca Tila
22 Nov 2023
In primele noua luni ale acestui an, afacerile din comertul cu ridicata s-au majorat cu 1,4%, ca serie bruta fata de intervalul similar din 2022,...

Planul de afaceri pentru o pizzerie. Ce NU trebuie sa lipseasca dintr-un plan de afaceri eficient

de Bianca Tila
14 Nov 2023
Succesul unei afaceri este determinat de eficienta planului de afaceri. O schita de inceput ghideaza pasii si strategiile necesare pentru o pizzerie...

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]