Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Personalizarea obiectelor - ce trebuie sa stii pentru a deveni o afacere de succes

de Camelia Diaconu 24 Mai. 2021 19909
3.95 din 20 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Tot mai multe persoane apeleaza la servicii de personalizare pentru diferite obiecte, indiferent ca vorbim despre obiecte pentru casa, decoratiuni sau accesorii. Personalizarea obiectelor a devenit o idee de business tot mai populara datorita tehnologiei avansate care permite imprimarea pe diverse materiale textile si nu numai.

Se pot realiza print-uri pe tricouri, perdele pentru camerele copiilor, cani, agende, steaguri, cupe sportive, pixuri, orice material calitativ care permite imprimarea unui mesaj text sau a unui logo, care sa reziste pe termen lung. Iata ce trebuie sa ai in vedere atunci cand iti doresti sa incepi o afacere in domeniu!
 
Afla cat mai multe informatii despre imprimantele necesare. Echipamentele tipografice sunt cele care fac diferenta intr-un business. Imprimantele, dar si cerneala de care are nevoie imprimanta pentru a functiona, trebuie sa fie de o calitate superioara pentru a te asigura ca rezista. Trebuie sa afli de la bun inceput care sunt consumabilele de care ai nevoie, serviciile de mentenanta, care este durata de viata a acestora, care este costul la care se ridica lunar, dar mai ales cum se folosesc pentru fiecare material in parte. 
 
Gaseste o locatie cu vizibilitate. Daca ai depasit barierele mediului online si vrei sa iti deschizi o locatie fizica, atunci asigura-te ca zona in care ti-ai pozitionat magazinul se bucura de un trafic mare. Scolile, gradinitele sau marile companii, au intotdeauna nevoie de obiecte personalizate pentru clientii cu care colaboreaza sau pentru diferite evenimente asa ca inchiriaza-ti un spatiu care sa aiba o cale de acces catre zone si domenii cu un impact mare.
 
Asigura-te ca ai in stoc consumabile pentru orice tip de imprimare. Pentru inceput este de preferat sa ai consumabile pentru orice tip de material pe care il promovezi in locatie. Cu timpul, in urma comenzilor primite, iti vei da seama care sunt cele mai cautate servicii si atunci te poti specializa doar pe cateva materiale, pe care sa le faci la o calitate cat mai buna. 
 
Asigura-i o promovare in mediul online. Orice afacere are nevoie de promovare, indiferent ca vorbim despre publicitate in mediul online, sau offline prin intermediul mesajelor publicitare, bannere si panouri pozitionate in cele mai vizibile locuri din oras. Construirea unui brand iti asigura un flux de clienti stabili, care iti vor oferi incredere. Promovarea trebuie facuta cu mult timp inaintea inceperii business-ului, pentru a te face cunoscut, dar si dupa ce ti-ai inceput activitatea, pentru a atrage cat mai multi clienti.
 
Personalizarea obiectelor este o afacere cu potential datorita numarului mare de persoane care isi doresc sa isi exprime personalitatea intr-un mod unic. Nu necesita o investitie majora deoarece echipamentele necesare pot fi inchiriate pe termen lung, pot fi cumparate in rate lunare sau chiar primite din partea furnizorilor specializati, care se ocupa cu comercializarea echipamentelor de printare. 


Tags: personalizare obiecteidei de afaceriobiecte personalizate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.95 din 5 - 20 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Afacere cu obiecte personalizate - de cati bani ai nevoie si cand iti recuperezi investitia

de Camelia Diaconu
11 Nov 2019
Este una dintre ideile de afaceri care are tot mai mult succes datorita tehnologiilor digitale folosite. Daca te gandesti sa iti deschizi o afacere...

Top 3 sfaturi pentru alegerea unei idei de afaceri perfecte

de Adela Simonescu
30 Ian 2014
Identificarea ideii de afaceri perfecte presupune volum mare de munca, investitii solide de energie si timp, bani si determinare. Esti pe cale sa...

3 idei de afaceri online in 2014!

de Matei Antonescu
13 Ian 2014
Mediul online este plin de oportunitati de afaceri inca nevalorificate si plin de nise inca neacoperite. Trebuie doar sa le identificam si apoi sa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]