Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Plan de afaceri - Firma de catering

de Teo Manole 08 Feb. 2016 19515
4.09 din 83 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exemplul urmator cuprinde un nume fictiv de companie de catering; compania Y a fost infiintata la inceputul lui 2011, ca urmare a ideilor comune a unor antreprenori, cu activitatea sustinuta in domeniul alimentatiei publice.

Necesitatea dezvoltarii unei firme cu descrierea activitatii “Restaurante” cu specializare in domeniul alimentatiei publice, a luat nastere ca raspuns la cerinta tot mai crescuta a pietei. Restaurantul Y va pune la dispozitie o gama diversa de preparate culinare, dulciuri si un sortiment variat de bauturi.

Firma Y are sediul in Bucuresti si este specializata in alimentatie publica. Firma este formata dintr-o echipa tanara si dinamica, cu experienta in domeniul alimentatiei publice si serviciilor de catering.

Echipa lucreaza pentru a oferi servicii de inalta calitate si performanta. Ea colaboreaza cu firme de prestigiu din afara tarii, oferindu-le servicii la standarde ridicate. Obiectul principal de activitate al firmei este in domeniul alimentatiei publice: Restaurante, cod CAEN 5620. Capitalul social este de 800 lei.

Obiectivele firmei de catering Y:

Viziune, obiective strategii – Firma Y

in urmatorii trei ani compania isi propune sa detina 10% din piata firmelor de catering (piata reala) si 70% (piata firmelor de exercitiu). Firma de exercitiu Y va atinge o cifra de business de 540.000 lei in anul 3 de activitate.

Misiunea firmei de catering : Furnizarea unor servicii de catering excelente care sa atraga consumatorii.

Principiile firmei firmei de catering Y:

Nu promite lucruri pe care nu le poate onora, promite mai putin dar ofera mai mult
Lucreaza pentru client ca si cum ar lucra pentru sine
Sa satisfaca cele mai exigente gusturi ale clientilor sai
Sa ridice statutul firmei la cel mai inalt nivel posibil
Sa furnizeze bunuri si servicii de calitate
Sa vina in ajutorul clientilor

Strategia firmei de catering

Grupul tinta: persoanele gurmande care vor mancare de calitate

Gama de produse: gustari calde si reci, antreuri calde si reci, preparate lichide, preparate de baza, salate, deserturi si bauturi

Stocuri reduse: preparatele se realizeaza pe baza comenzilor pentru prospetimea tuturor alimentelor!

Standard ridicat de calitate: certificare si acreditare a produselor; politica de marketing performanta: realizarea sistematica de cercetari de marketing si analize.

Durata de implementare a proiectului este redusa. Acest lucru este posibil datorita dorintei patronilor de a satisface cat mai bine cererea consumatorilor.


Afla aici mai multe detalii despre modele practice de planuri de afaceri si invata cum sa lucrezi ordonat cu minim efort si maxim eficienta.


Tags: plan de afaceriplan afaceriafaceriafacerefirma de cateringfirmarestaurante

Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.09 din 5 - 83 voturi.

Articole conexe

Planul de afaceri: intrebari-cheie pentru a incepe o afacere

de Idei de afaceri
02 Mai 2022
Planul de afaceri este un instrument esential in activitatea de planificare/ conducere a unei afaceri. El contureaza viziunea, ii da o forma...

Ghid complet pentru micile afaceri

de Idei de afaceri
21 Mar 2022
Unora dintre noi, pandemia de Covid-19 ne-a dat ocazia sa descoperim pasiuni noi sau sa redescoperim unele vechi, de mult uitate, si sa le...

Achizitionarea unui dulap frigorific, cea mai buna idee de afaceri pentru managerul unui restaurant!

de Idei de afaceri
26 Feb 2021
In cazul in care detineti sau administrati un restaurant sau orice alta unitate de alimentatie publica, investitia intr-un dulap frigorific de mari...

Ce schimbari vor avea de infruntat afacerile in 2021

de Florin Amariei
17 Dec 2020
Noul an este extrem de aproape, iar antreprenorii trebuie sa aiba in vedere ca urmeaza o serie de schimbari pe care le au de infruntat in 2021....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Profit MAXIM cu investitie MINIMA. TOP 6 afaceri pentru 2022
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Profit MAXIM cu investitie MINIMA. TOP 6 afaceri pentru 2022

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Profit MAXIM cu investitie MINIMA. TOP 6 afaceri pentru 2022
Profit MAXIM cu investitie MINIMA. TOP 6 afaceri pentru 2022
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2022







 
[x]