Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Plan de afaceri - Firma de catering

de Teo Manole 08 Feb. 2016 20717
4.13 din 88 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exemplul urmator cuprinde un nume fictiv de companie de catering; compania Y a fost infiintata la inceputul lui 2011, ca urmare a ideilor comune a unor antreprenori, cu activitatea sustinuta in domeniul alimentatiei publice.

Necesitatea dezvoltarii unei firme cu descrierea activitatii “Restaurante” cu specializare in domeniul alimentatiei publice, a luat nastere ca raspuns la cerinta tot mai crescuta a pietei. Restaurantul Y va pune la dispozitie o gama diversa de preparate culinare, dulciuri si un sortiment variat de bauturi.

Firma Y are sediul in Bucuresti si este specializata in alimentatie publica. Firma este formata dintr-o echipa tanara si dinamica, cu experienta in domeniul alimentatiei publice si serviciilor de catering.

Echipa lucreaza pentru a oferi servicii de inalta calitate si performanta. Ea colaboreaza cu firme de prestigiu din afara tarii, oferindu-le servicii la standarde ridicate. Obiectul principal de activitate al firmei este in domeniul alimentatiei publice: Restaurante, cod CAEN 5620. Capitalul social este de 800 lei.

Obiectivele firmei de catering Y:

Viziune, obiective strategii – Firma Y

in urmatorii trei ani compania isi propune sa detina 10% din piata firmelor de catering (piata reala) si 70% (piata firmelor de exercitiu). Firma de exercitiu Y va atinge o cifra de business de 540.000 lei in anul 3 de activitate.

Misiunea firmei de catering : Furnizarea unor servicii de catering excelente care sa atraga consumatorii.

Principiile firmei firmei de catering Y:

Nu promite lucruri pe care nu le poate onora, promite mai putin dar ofera mai mult
Lucreaza pentru client ca si cum ar lucra pentru sine
Sa satisfaca cele mai exigente gusturi ale clientilor sai
Sa ridice statutul firmei la cel mai inalt nivel posibil
Sa furnizeze bunuri si servicii de calitate
Sa vina in ajutorul clientilor

Strategia firmei de catering

Grupul tinta: persoanele gurmande care vor mancare de calitate

Gama de produse: gustari calde si reci, antreuri calde si reci, preparate lichide, preparate de baza, salate, deserturi si bauturi

Stocuri reduse: preparatele se realizeaza pe baza comenzilor pentru prospetimea tuturor alimentelor!

Standard ridicat de calitate: certificare si acreditare a produselor; politica de marketing performanta: realizarea sistematica de cercetari de marketing si analize.

Durata de implementare a proiectului este redusa. Acest lucru este posibil datorita dorintei patronilor de a satisface cat mai bine cererea consumatorilor.


Afla aici mai multe detalii despre modele practice de planuri de afaceri si invata cum sa lucrezi ordonat cu minim efort si maxim eficienta.


Tags: plan de afaceriplan afaceriafaceriafacerefirma de cateringfirmarestaurante

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.13 din 5 - 88 voturi.

Articole conexe

Administrator firma. Ce face mai exact un administrator de firma si ce drepturi are

de Bianca Tila
13 Mar 2024
Daca va ganditi sa infiintati o afacere, trebuie sa luati in calcul toate strategiile posibile pentru o imagine buna in spatiul public, dar si...

Plan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii

de Bianca Tila
08 Mar 2024
Nebunia berii artizanala era in plina desfasurare in 2010, iar pasionatii de bere se inghesuiau la berariile locale pentru a le degusta. In Romania,...

INS: Comertul cu ridicata a afisat cifre de afaceri in crestere

de Bianca Tila
22 Nov 2023
In primele noua luni ale acestui an, afacerile din comertul cu ridicata s-au majorat cu 1,4%, ca serie bruta fata de intervalul similar din 2022,...

Planul de afaceri pentru o pizzerie. Ce NU trebuie sa lipseasca dintr-un plan de afaceri eficient

de Bianca Tila
14 Nov 2023
Succesul unei afaceri este determinat de eficienta planului de afaceri. O schita de inceput ghideaza pasii si strategiile necesare pentru o pizzerie...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]