Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Planul de afaceri pentru un start-up in forta!
"Am cateva idei de afaceri foarte profitabile. Toate sunt mici, cu bani putini, capitalul pe care il am la dispozitie fiind unul destul de restrans. As dori sa stiu ce trebuie sa contina sumarul executiv al planului de afaceri pentru start-up-ul ideii de afaceri pe care doresc sa o valorific. Doresc sa prezint acest plan de afaceri unui investitor interesat sa ma ajute sa imi realizez visul."
Planul de afaceri reprezinta un element sine qua non pentru a va atrage investitii din partea unui investitor privat. Este o alegere foarte buna sa puneti mare accent pe sumarul executiv, acesta fiind prima resursa pe care investitorii o evalueaza si pe baza careia vor decide daca vor continua sau nu sa va studieze planul de afaceri.Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
In primul rand, trebuie sa tineti cont de faptul ca un plan de afaceri corect si cu sanse multe de atragere de investitii este unul care contine un sumar executiv scurt. Expertii ne recomanda un maxim de 3 pagini, pagini in cadrul carora sa punctati elementele principale pe care le veti detalia in continuarea planului de afaceri. Punctati caracteristici principale ale produselor sau serviciilor pe care doriti sa le oferiti, ale echipei de management care este alaturi de dvs, caracteristici ale pietei de desfacere, ale clientilor ideali, ale competitiei.
Nu uitati sa adaugati detalii referitoare la dvs, la specializarile care va califica ca si persoana eligibila pentru a atrage investitii serioase.
In cazul in care doriti sa obtineti o anumita suma de bani, trebuie sa includeti cifrele lamuritoare in cadrul sumarului executiv. Spuneti exact care este suma de bani care va este necesara, cum o veti folosi si care sunt conditiile in care veti returna banii catre cei care v-au ajutat sa va puneti afacerile in aplicare.
Este vital sa va asigura in planul de afaceri detine un sumar executiv care sa explice clar de ce ideile dvs de afaceri vor avea succes, cat de profitabile pot deveni, strategiile principale pe care va bazati si care va vor permite sa inapoiati banii care vi se vor inamana.
Articole conexe
Plan de afaceri florarie. Cum incepi o afacere cu flori de vanzare
de Bianca TilaPlan de afaceri cofetarie: Cum iti poti transforma pasiunea intr-un business profitabil
de Bianca TilaPlan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii
de Bianca TilaINS: Comertul cu ridicata a afisat cifre de afaceri in crestere
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit