Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Planul de afaceri - Prima impresie conteaza cel mai mult!
Planul de afaceri reprezinta prima impresie pe care o dam in orice relatie din mediul business. Multi sunt de parere ca prima impresie conteaza cel mai mult si de aceea investim atat de mult in proiectarea unui plan de afaceri ca la carte, in proiectarea unui plan de afaceri care sa convinga, care sa se auto-promoveze ca proiect profitabil si inteligent, care sa acopere aspectele-cheie ale afacerii pe care o reprezinta.
Planul de afaceri detine cateva aspecte cheie pe care nu ne permitem sa nu le luam in calcul. Sa privim mai in profunzime acest subiect si sa aflam care sunt elementele cheie care ne ajuta sa facem o prima impresie de top:Propriul meu plan de afaceri
Cresterea prepelitelor japoneze
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon
1. Planul de afaceri trebuie sa fie unul convingator. In mod real, planul de afaceri trebuie sa convinga investitori sa aduca influxuri de capital, sa convinga echipele de management de anumite necesitati, obiective si strategii, experti si contabili, banci si alte institutii care ne reglementeaza activitatile. Cu alte cuvinte, un plan de afaceri de succes va pune intotdeauna accentul pe limbaj, pe aspect, pe informatii obiective si pe statistici graitoare si convingatoare.
2. Planul de afaceri nu trebuie sa contina niciodata nicio greseala gramaticala sau de ortografie. La nevoie, revizuiti-va planul de afaceri de cate ori este nevoie pentru a elimina orice greseala si rugati un alt coleg sau angajat sa il reciteasca. De multe ori putem sa recitim un plan de afaceri de zeci de ori si sa nu depistam greseli care ne vor trage in jos imaginea si reputatia.
3. Planul de afaceri trebuie sa se ocupe de toate aspectele importante ale unei afaceri. Includeti toate datele si informatiile relevante, informatii suplimentare necesare, analize, statistici, chart-uri samd. Nu evitati sa repetati anumite informatii de interes, cifre relevante si alte aspecte, intrucat nu toti cititorii planului dvs de afaceri vor avea rabdarea sa il parcurga in totalitate.
4. Planul de afaceri trebuie sa arate si bine. Veniti cu un format atragator, cu un format care sa fie usor de citit, aerisit si bine structurat. Niciun plan de afaceri nu se va dovedi de succes daca veti arunca o imagine de dezordine sau de neglijenta si amintiti-va faptul in detalii stau unele dintre cele mai mari secrete ale unui plan de afaceri corect.
>>>Ghidul care va invata sa va proiectati propriul dvs plan de afaceri!
Articole conexe
Plan de afaceri florarie. Cum incepi o afacere cu flori de vanzare
de Bianca TilaPlan de afaceri cofetarie: Cum iti poti transforma pasiunea intr-un business profitabil
de Bianca TilaAfacere cu lemn: Cum infiintezi un business in industria lemnului
de Bianca TilaPlan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit