Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Planul de afaceri si banii de la investitorii "inger"
Planul de afaceri detine de multe ori ca obiectiv, obtinerea de fonduri banesti din partea "ingerilor". Acestia sunt persoane ce detin capital gata sa fie investit in cele mai viabile si profitabile idei de afaceri sau afaceri care doresc sa se dezvolte. Obtinerea de capital de la un "inger" devine un drum greu de parcurs pentru multi antreprenori si esecul este la un singur pas distanta.
Iata cativa pasi de urmat atunci cand doriti sa atrageti investitorii pentru planul de afaceri visat :1. Planul de afaceri nu are voie sa fie unul incomplet. Incercati cat de mult se poate sa investiti in sumarul planului de afaceri, intrucat acesta este primul element care va va decide soarta in fata "ingerilor" pe care doriti sa ii convingeti. Daca sumarul executiv este unul interesant si extrem de realist, ideile dvs de afaceri vor fi prezentate intr-o lumina favorabila si planul de afaceri detine sanse mari de a fi consultat in intregime.
2. Planul de afaceri - prezentarea. In cazul in care sumarul a avut succes si investitorii doresc sa va intalneasca, ei bine, atunci urmeaza runda a doua, runda in care vi se va cere sa va prezentati ideile de afaceri sau afacerile pe care doriti sa le dezvoltati. Nu uitati sa aduceti planul de afaceri la stadiu complet pana in acest punct si sa il fi revizuit si citit de cateva ori inainte de intalnire. Va trebui sa dati dovada ca stiti toate aspectele si dedesubturile afacerii sau ideii dvs de afaceri.
3. Investitiile vor ajunge la dvs in cazul in care veti reusi sa va convingeti auditoriul de profitabilitatea afacerii dvs, de faptul ca investitorii isi vor primi o cota avantajoasa din profit si ca intreaga intelegere detine numeroase avantaje pentru acestia.
Investitorii doresc sa stie ce echipa de management va ajuta sa livrati rezultatele promise, pe ce strategii va bazati, in cat timp vreti sa returnati banii investiti de ei si care sunt beneficiile lor majore. Toate aceste aspecte vitale trebuie sa fie bine detaliate in planul de afaceri realizat de dvs.
Articole conexe
Plan de afaceri florarie. Cum incepi o afacere cu flori de vanzare
de Bianca TilaPlan de afaceri cofetarie: Cum iti poti transforma pasiunea intr-un business profitabil
de Bianca TilaPlan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii
de Bianca TilaIdei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit