Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Planul de afaceri si descrierea generala a afacerii dvs!

59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Planul de afaceri trebuie sa puna accent major si pe sectiunea in care va veti contura descrierea generala a afacerii in care v-ati implicat sau a ideii de afaceri pe care doriti sa o valorificati. Aceasta sectiune trebuia sa cuprinda cateva detalii importante si prin intermediul carora sa reusiti sa pictati in mintea cititorilor, o imagine de ansamblu asupra afacerii dvs/ideii dvs de afaceri.

Sectiunea de descriere generala a afacerii dvs trebuie sa puna accent pe cateva aspecte definitorii:

1. Misiunea afacerii. Multi experti spun ca misiunea afacerii trebuie conturata foarte scurt, succint, in maxim 30-40 de cuvinte. Incercati sa comunicati cititorilor motivele pentru care va aflati in mediul business sau pentru care doriti sa deveniti antreprenor, motivele pentru care afacerile dvs merita atentie si viziunea care va calauzeste in afaceri.

2. Scopuri si obiective pe care cautati sa le indepliniti. Adaugati scopuri si obiective realiste, realizabile.

3. Principiile in functie de care va ghidati in afaceri. Trebuie sa faceti cititorii sa inteleaga ce este important pentru dvs si pentru afacerile dvs, principiile care va ajuta sa luati decizii si sa va conduceti afacerile in mod corect.

4. Cui va adresati cu serviciile si produsele dvs? Descrieti, in cateva fraze, audienta careia va adresati si beneficiile pe care doriti sa le oferiti prin intermediul produselor si serviciilor pe care le oferiti.

5. O imagine de ansamblu asupra industriei de care apartineti.

6. Punctele forte si cele slabe pe care afacerile/ideile dvs de afaceri le detin. Descrieti factorii care va vor ajuta sa obtineti succes in afacerile dvs si modalitatile prin care veti reusi sa treceti peste punctele slabe, sa le inlocuiti, sa le transformati in avantaje in contul afacerii dvs.

7. Specializarile pe care le detineti, experienta de lucru care va va ajuta sa va indepliniti scopurile si misiunea, care va va ajuta sa aduceti afacerile pe linie continua de profit.

Toate acestea sunt aspecte care vor reusi sa imbine o descriere completa a sectiunii de descriere generala a afacerii dvs, in cadrul planului de afaceri.


Tags: plan de afaceriafaceriidei de afaceriidei afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]