Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

S-a lansat Ghidul imbogatirii si al prosperitatii: 100 de reguli ale bogatiei!

de Adela Simonescu 14 Iul. 2013 3279
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu este de mirare faptul ca ne gandim la bani si discutam despre bani cat este ziua de lunga. Ne gandim la bani pentru ca se duc asa de repede si ii facem asa de greu. Din pacate, rareori se intampla sa fim multumiti de banii pe care ii avem. Cel mai des ne dorim mai multi bani, mai multi, din ce in ce mai multi.

Numeroase sunt persoanele care ar cataloga aceasta pornire ca una de lacomie! In realitate, in foarte multe cazuri, nu este nici pe departe vorba despre lacomie, ci despre necesitatea de a progresa.

Nu poti sa stai pe acelasi salariu astazi si peste 10 ani. Cu totii progresam si trebuie sa o facem pentru ca preturile cresc, taxele se maresc, necesitatile noastre devin mai complexe. Ne intemeiem familii si ne dorim cele mai tari colegii pentru copiii nostri, ne dorim sa le cumparam o mica locuinta si chiar si o masinuta.

La urma urmei, banii nu sunt dusmanii nostri si nu sunt lucruri pe care sa le castigam faca rau, procedand ilegal. Nu! Noi ne facem banii in mod corect si asta va recomandam si dvs.

Richard Templar este autorul Ghidului Imbogatirii si al prosperitatii - Cele 100 de reguli ale bogatiei. Aceasta carte reprezinta o colectie de 100 de reguli de care sa nu uiti niciodata, reguli care te ajuta sa castigi mai multi bani, mai rapid, mai simplu si sa ii economisesti sau sa ii investesti cu cap!

Sunt reguli simple, de bun simt, dar pe care le-am uitat sau nu le-am stiut niciodata. Sunt tehnici, strategii, secrete si metode care te vor ajuta sa intelegi cum gandesc cei bogati, cum actioneaza, cum negociaza, cum economisesc si nu numai!


Comanda acum Cele 100 de reguli ale bogatiei si incepe sa vezi lucrurile din perspectiva corecta pentru a te imbogati cat mai rapid!



Tags: prosperitate si banibani si bogatiecum sa faci baniimbogateste-te rapid

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]