Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Servicii de tunning auto - O afacere de viitor in Romania!

de Matei Antonescu 11 Iul. 2013 2930
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In Romania, afacerile profitabile continua sa apara. Fie ca este vreo ferma, o plantatie de Goji, vreun magazin online cu produse BIO, optiunile sunt numeroase si afaceri de orice profil si din orice domeniu pot prospera.

O astfel de idee cu potential mare este cea de a oferi servicii de tunning auto. Intotdeauna exista persoane care doresc sa isi optimizeze autoturismele, fie ca este perioada de criza sau nu!

De ce avem nevoie pentru a pune pe picioare o astfel de afacere de viitor? In primul rand, incepem cu planul de afaceri. Este esential sa punem accent pe procesul de planificare atenta.

Care este capitalul banesc pe care doriti sa il investiti in aceasta afacere? Veti investi minimul de 40.000 - 50.000 de euro in aceasta afacere sau va doriti o afacere de anvergura mai complexa?

Tineti cont de faptul ca veti avea cheltuieli de suportat pentru plata chiriei pentru atelierul in care veti oferi serviciile de tunning auto. Veti avea echipamente de achizitionat, profesionisti de salarizat si numeroase taxe de platit!

Veti porni pe cont propriu sau impreuna cu un partener de afaceri? Este esential sa intelegeti ca o astfel de afacere necesita experienta unei persoane care a mai lucrat in acest domeniu. Nu va asteptati sa dati lovitura daca nu ati stat in preajma celor pasionati de tunning, daca dvs nu detineti deja pasiune pentru acest domeniu, daca nu iubiti masinile si nu va intelegeti audienta tinta!

De aceea, de foarte multe ori, este nevoie sa avem alaturi un profesionist care sa ne sprijine cu experienta sa si sa ne completeze abilitatile si competentele pe care noi le aducem in afacere.

De asemenea, este important sa mizam intotdeauna pe calitate, pe servicii de calitate, pe angajati de calitate cu care sa colaboram, pe materiale de calitate, pe echipament bun, pe o locatie ideala. Nu faceti rabat de la acei factori decisivi pentru succesul afacerii dvs!


Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afaceri tunning autotunning autoafacere tunning auto

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]