Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi esentiale pentru incursiunea in noi industrii!

de Maria Nicutar 30 Oct. 2012 2698
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu trebuie sa ne fie teama sa exploram teritorii noi, straine pana in acest moment. De multe ori, demararea unei afaceri intr-o industrie noua poate sa para un proces imposibil, insa exista solutii pentru orice problema si pentru orice obstacol.

Iata ce sfaturi ofera cativa tineri antreprenori pentru INC, sfaturi destinate celor ce doresc sa porneasca afaceri in industrii noi:

1. "Nu te teme sa pui intrebari.
Daca esti incepator intr-o industrie, nu te ascunde la evenimentele de networking si nu miza pe strategia "da din cap si zambeste". Dimpotriva, foloseste fiecare sansa de a interactiona ca pe o oportunitate de a invata. Oamenii vor fi entuziasmati sa iti raspunda la intrebari - timp in care tu te-ai putea ingrijora ca pari ignorant. Cel mai probabil, interlocutorul tau iti va interpreta intrebarile ca o dovada de interes real." - Doreen Bloch, Poshly.

2. Studiaza advertiserii care deja au succes in industria de care esti interesat, noteaza Phil Frost ( Managing Partner - Main Street ROI). Advertiserii de top deja au realizat care sunt cele mai bune metode care genereaza vanzari, asa ca am putea sa incepem cu ce functioneaza deja in cazul lor, completeaza antreprenorul pentru INC.

3. Gaseste un mentor. "Un mentor reprezinta aproape cea mai valoroasa posesie in orice industrie noua. Prin identificarea unui mentor dispus sa lucreze cu tine, ai sansa sa inveti din greselile lui, sa iti accelerezi dezvoltarea prin folosirea cunostintelor sale, sa prinzi o perspectiva buna si strategii si sa obtii sansa de a fi introdus catre jucatori mari in spatiul tau", noteaza Travis Steffan, WorkoutBOX, pentru INC.

4. Ai incredere in faptul ca vei privi lucrurile dintr-o perspectiva diferita si acest lucru iti va deveni un avantaj competitonal incredibil. -- John Berkowitz, Yodle

5. "Incepe prin cercetari, prin studierea competitiei si prin intermediul mentorilor. Dar ca sa fii sigur ca oferi valoare adevarata, trebuie sa discuti cu clientii tai in fiecare zi. Identifica-le cele mai importante nevoi si cerinte si ofera-le solutiile." -- Aaron Schwartz, Modify Watches.

6. Reconsidera-ti pozitia si ideea de a intra in acea industrie. "Exista avantaje pentru ideea de a intra intr-o industrie cu care nu esti obisnuit ( o perspectiva proaspata, spre exemplu), dar cel mai mult, ai parte de dezavantaje. Fara o intelegere clara asupra modului in care o industrie functioneaza, cine conteaza in acest spatiu, si ce competitie deja exista, sa ai succes ca antreprenor devine imposibil ( desi, hei, nu lasa asta sa te opreasca!)" -- Derek Flanzraich, Greatist.

7. Participa la targuri. "De obicei, exista o expozitie cu vanzare la nivel national sau international sa o conferinte pentru fiecare industrie, loc in care "cei mai cei" se aduna. Acesta este un eveniment unde trebuie sa fii prezent. Vei avea sansa sa inveti ordinea lucrurilor, sa intalnesti sute de oameni si sa afli noutatile din industrie. Este si un loc bun in care sa formezi noi parteneriate. Adu cu tine multe carti de vizita!" noteaza Luke Burgis, ActivPrayer pentru INC.

8. Angajeaza un avocat de incredere. Incursiunea intr-o noua industrie reprezinta un proces complex si un avocat devine indispensabil. -- Shaun King, HopeMob.

9. Invata de ce altii au dat gres. "Oamenii vor, in mod natural, sa mearga catre succes prin analizarea modelelor de afaceri de succes, dar eu cred ca este mai important sa inveti de la companiile care au esuat. Ar putea sa fie mii de factori care contribuie la succesul unei afaceri, dar cand o afacere esueaza este, deseori, usor sa observi motivele ... si sa eviti sa comiti aceleasi greseli." -- Nick Reese, Elite Health Blends.




sursa foto: www.sxc.hu



Tags: industrii noiidei de afaceriidei afaceriafaceriafaceri noi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Plan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii

de Bianca Tila
08 Mar 2024
Nebunia berii artizanala era in plina desfasurare in 2010, iar pasionatii de bere se inghesuiau la berariile locale pentru a le degusta. In Romania,...

INS: Comertul cu ridicata a afisat cifre de afaceri in crestere

de Bianca Tila
22 Nov 2023
In primele noua luni ale acestui an, afacerile din comertul cu ridicata s-au majorat cu 1,4%, ca serie bruta fata de intervalul similar din 2022,...

Planul de afaceri pentru o pizzerie. Ce NU trebuie sa lipseasca dintr-un plan de afaceri eficient

de Bianca Tila
14 Nov 2023
Succesul unei afaceri este determinat de eficienta planului de afaceri. O schita de inceput ghideaza pasii si strategiile necesare pentru o pizzerie...

Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Afacerile handmade aduc in fata potentialilor clienti unicitate si valoare. Aceasta nisa este in continua crestere, avand in vedere ideile noi si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]