Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sleep Solution - Solutia impotriva insomniei!

de Victor Oancea 25 Ian. 2013 3961
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Insomnia reprezinta o problema din ce in ce mai grava si prezenta in viata multor persoane. Nu reusim sa dormim si corpul nostru simte aceasta lipsa, scotand la iveala efecte dintre cele mai dezastruoase. De la sentimentul ca vei avea o zi proasta, la clasica stare de imbunfnare si pana la tendinta de a deveni agresiv, insomniile isi cam spun cuvantul.

De cate ori nu te-ai ridicat nervos din pat ... gata sa te duci la cea mai apropiata farmacie pentru ... somnifere? Poate ca ti-ai invatat lectia de aseara si azi, in drum spre munca te-ai oprit la plafar si ai luat cateva plante, ceaiuri, tincturi, capsule si nu numai. Ai incercat totul si apoi ai recurs la medicamentele de la farmacie, cele care contin substante mai mult sau mai putin benefice pentru sanatatea ta.

Si, de multe ori, totul se intampla in zadar. Nu gasim o solutie pentru aceste probleme si atunci ajungem la starea in care suntem aproape cuprinsi de disperare. Pentru cei care inca nu au gasit o solutie viabila, Sleep Solution poate fi un pas inteligent si o investitie extrem de profitabila. Care sunt profiturile pe care le poti obtine? Vei obtine ore intregi de somn odihnitor. Atat! Nimic mai mult! Nu iti promitem ca te vei imbogati, ca iti vei putea rezolva alte probleme de sanatate, dar de somnul tau ne putem ocupa noi.

Ce este Sleep Solution si cum functioneaza? Iata ce spun specialistii din domeniu:

"Solutia impotriva insomniei contine doua coloane sonore. Ambele utilizeaza tehnologia Holosync(R), pentru a te muta din starea alfa (somnolenta) in theta (somn REM) si in delta (somn non-REM), pentru un ciclu normal de somn.

Prima coloana sonora contine, pe langa Holosync(R), sunetul linistitor al valurilor oceanului si o sesiune de relaxare ghidata pentru primele cateva minute, care sa te ajute sa te relaxezi si sa adormi.
 
Cea de-a doua coloana sonora contine doar Holosync(R) si sunetul valurilor oceanului. Foloseste prima coloana sonora atunci cand doresti ajutor suplimentar pentru sesiunea de relaxare, si cea de-a doua atunci cand doresti doar tehnologia audio Holosync(R).

Oricare coloana sonora ai alege, in timpul sesiunii vei traversa tiparele undelor cerebrale de somn... creierul si sistemul endocrin vor produce substante-cheie... creierul tau isi va recastiga plasticitatea pierduta din cauza inaintarii in varsta, a stresului, a consumului de alcool, a bolilor sau din alte cauze."


Iata doar cateva informatii interesante care va pot fi utile, informatii care sa va incite la cercetari si mai ample pentru ca somnul sa nu mai fie o sursa de stres! Aflati mai multe detalii despre Sleep Solution aici >>> Sleep Solution - Solutia Impotriva Insomniei!


Tags: sleep solutionsolutia impotriva insomnieisolutie insomnie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]