Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Solutii in afaceri. Suport clienti

de Idei de afaceri 26 Aug. 2022 1120
Solutii in afaceri. Suport clienti
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In ziua de astazi, foarte multi clienti folosesc mai multe canale de comunicare atunci cand au o problema cu serviciul sau produsul cumparat. De fapt, 9 din 10 clienti se asteapta sa aiba o experienta consistenta pe mai multe canale de Customer Service.

Afla secretele comertului online din ghidul "Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online" de AICI ...click pentru detalii si comenzi<<
 
In planul afacerii tale trebuie sa ai in vedere implementarea unui suport pentru clienti, unde acestia pot fi ajutati in caz de nevoie. Plecand de la aceasta statistica, asigura-te ca le oferi o experienta minunata si pentru asta ai la indemana mai multe posibilitati:
 

F.A.Q. (Cele mai frecvente intrebari)

 
Fiecare business ar trebui sa contina o sectiune care sa preintampine problemele/intrebarile cu care se confrunta clientii lui cel mai des. Astfel, aceasta sectiune intitulata F.A.Q. ar trebui sa contina atat intrebari clasice precum „Cum cumpar?”, „Cum platesc?”, „Livrare si garantie”, „Politica de retur”, dar si intrebari specifice afacerii tale.
 

Ofera un chat live

 
Comparativ cu acum cateva decenii, in ziua de astazi totul se intampla mult mai rapid, iar exigentele clientilor au crescut in concordanta cu viteza cu care se desfasoara activitatea noastra zilnica.

Fii pregatit sa oferi suport prin intermediul unui chat live, iar clientii tai iti vor multumi, in timp ce tu vei avea la indemana un nou canal de vanzare si feedback. Din punct de vedere tehnic poti alege dintr-o multitudine de solutii dedicate precum cele de la Zoho sau LiveChat.

Afla secretele comertului online din ghidul "Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online" de AICI ...click pentru detalii si comenzi<<
 

Suport 24/7 (24 de ore, 7 zile din 7)

 
Cu siguranta, ai intampinat si tu urmatoarea problema: ai cumparat un produs sau un serviciu, iar la sfarsitul zilei sau in weekend ai dorit sa il folosesti, a aparut o problema si ai avut nevoie de ajutor, dar nu ai putut beneficia de achizitia facuta decat a doua zi.

Nu este nimic mai frustrant pentru client decat sa cumpere un produs si sa nu il poata utiliza chiar atunci cand l-a cumparat, asa ca e timpul sa depui eforturi suplimentare si sa incerci sa oferi o solutie de suport permanent prin telefon, e-mail sau social media.
 

Social Media

 
Traim intr-o lume dominata de Facebook si Whats app, asa ca de ce sa nu folosim acest aspect in favoarea noastra. Pe langa canalele traditionale de suport (e-mail, telefon), acum ai la indemana si o multitudine de retele de socializare care iti pot asigura solutia tehnica, dar iti permit si posibilitatea de a descoperi nevoile si dorintele clientilor.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: solutii in afaceriafaceri onlinesuport 24/7

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]