Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

SRL-D - 7 pasi pentru obtinerea finantarii pentru afacerea ta

de Teo Manole 19 Mai. 2015 4344
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

SRL-D este forma juridica cu ajutorul careia poti obtine finantare nerambursabila pentru afacerea ta, daca nu ai mai avut firma anterior.

Iata cei 7 pasi pentru obtinerea finantarii nerambursabile!

1. Va inregistrati la Oficiile registrului comertului ca S.R.L.- D (societate comerciala cu raspundere limitata-debutant).

2. Dupa aproximativ 10 zile de la inscriere la ORC, puteti depune aplicatia pe site-ul www.aippimm.ro. Pe site, trebuie sa va inregistrati mai intai ca utilizator prin alegerea unui user si a unei parole.

3. Completati cele 7 sectiuni sunt impartite in doua parti, una destinata informatiilor generale referitoare la firma dumneavoastra si alta care cuprinde 6 sectiuni necesare finantarii.

4. Dupa inregistrare, completati on line planul de afaceri.

Sectiunile planului de afaceri contin informatii referitoare la: valoarea proiectului, domeniul de activitate, scurta descriere a firmei, obiectivele proiectului, durata de implementare, activitatile de realizare a proiectului, resursele materiale implicate, locuri de munca nou-create, managementul proiectului, bugetul, sursele de finantare, pozitia pe piata a firmei, societatea informationala si noile tehnologii, produsul si/sau serviciile, impactul asupra mediului, contul de profit si pierdere.

Pentru a lucra mai eficient, va recomandam sa completati aceste sectiuni intr-un document word. Dupa ce ati ajuns la varianta finala, copiati sectiunile in formularul on-line.

5. Incarcati documentele insotitoare: Certificatul de inmatriculare S.R.L.-D, Copie B.I., Cerere de acord de principiu pentru finantare.

6. Aplicatia va genera automat dupa trimiterea formularelor un mesaj pe adresa dvs. de e-mail in care se va specifica faptul ca formularele au fost inregistrate in baza de date a Agentiei si ca in termen de 10 zile lucratoare va avea loc evaluarea formularelor.

7. Evaluarea aplicatiei.

Cum se evalueaza aplicatia

Aplicatia on-line calculeaza automat un punctaj pentru planul de afaceri. Punctajul este alocat pe tipul de afacere. Astfel, vor primi un punctaj mai mare firmele cu activitate in domeniile:

    Programare IT sau Productie – 30 de puncte
    Turism – 20 de puncte
    Servicii – 15 puncte
    Comert si alte activitati – 10 puncte

Punctaj mai mare vor primi firmele care creaza un numar mai mare sau egal cu 4 locuri de munca noi, permanente – 20 de puncte.

De asemenea punctaj suplimentar se acorda firmelor ale caror administrator/asociat este absolvent in anul precedent depunerii cererii de finanțare – 10 puncte sau daca administratorul/asociatul a urmat/urmează un curs de antreprenoriat – 10 puncte.

Unitatile de Programare, Selectare, Evaluare si Contractare (UPSEC) stabilesc veridicitatea si coerenta informatiilor inscrise in planul de afaceri, codurile CAEN eligibile, inclusiv legatura dintre activele achizitionate si activitatile codului CAEN.

In cazul in care ati optat pentru garantarea unui credit de catre Fondul National de Garantare al Creditelor pentru intreprinderi Mici, planul de afaceri va fi transmis institutiei de credit.



Tags: afacereafaceriplan de afacerisrl-d

Urmareste-ne pe Google News

Articole conexe

Ce este raportul P&L si importanta acestuia pentru afacerea ta

de Bianca Tila
20 Nov 2024
De-a lungul timpului am vorbit despre ce inseamna a fi antreprenor si ce anume trebuie sa stii inainte de a demara o afacere. In vocabularul unui...

Plan de afaceri florarie. Cum incepi o afacere cu flori de vanzare

de Bianca Tila
25 Sep 2024
Un plan de afaceri ofera o imagine detaliata a viitorului business. Obiectivele si strategiile bine gandite sunt asezate strategic in calendar pentru...

Plan de afaceri cofetarie: Cum iti poti transforma pasiunea intr-un business profitabil

de Bianca Tila
05 Sep 2024
Candy barurile pentru evenimente sau micile atentii dulci sunt unele dinte cele mai ravnite lucruri pentru amatorii de dulciuri. Aceasta categorie de...

Afacere cu lemn: Cum infiintezi un business in industria lemnului

de Bianca Tila
04 Iul 2024
O afacere cu lemn poate duce orice profesionist in culmea fericirii antreprenoriale. Lemnul este iubit, atat sub forma de mobila, cat si de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








[x]