Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Stiti cum si de ce trebuie sa redactati un plan de afaceri?
Planul de afaceri ne sustine procesul de punere in aplicare a ideilor de afaceri. Planul de afaceri ne sprijina in incercarea de a obtine capital necesar pentru demararea si administrarea afacerilor noastre. Planul de afaceri ne va dicta mersul afacerii si directiile spre care se poate si trebuie sa se tinda in mediul business.
Mai mult, planul de afaceri impune obiective, misiuni si o viziune de ansamblu pentru afacerile pe care le reprezinta. De asemenea, planul de afaceri tine in scris date vitale referitoare la conditiile in care se vor desfasura parteneriate, la conditiile in care se vor imparti responsabilitati, drepturi si, desigur, profitul.Propriul meu plan de afaceri
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia
Planul de afaceri trebuie sa detina urmatoarele calitati:
1. Sa fie simplu de inteles, concis si, in acelasi timp, sa contina toate detaliile importante. Nu utilizati termeni dificil de inteles si nu incercati sa scrieti toata istoria ideii dvs de afaceri. Eliminati elementele pe care le considerati inutile si care nu adauga nicio valoare planului dvs de afaceri. Cea mai buna solutie sta in redactarea planului de afaceri alaturi de profesionisti care sa va ajute sa va puneti afacerile in cea mai buna lumina.
2. Sa contina obiective si misiuni realiste si masurabile ca si progres efectuat. Aveti nevoie de obiective esalonate in functie de prioritati, in functie de termene limita si sprijinite de echipe concrete de angajati.
3. Sa fie, in tot ansamblul sau, un plan de afaceri realist. Incercati sa nu va supraestimati puterea de penetrare a pietei, cifra de afaceri pe care doriti sa o realizati in primii ani, termenele limita prea fortate si lasati-va o marja de esec binestabilita. Aceasta marja va fi precum un fond de cheltuieli neprevazute.
4. Sa fie verificat, evaluat de catre un consultant in materie de planuri de afaceri. Veti gasi numerosi experti in domeniul business gata sa va ajute sa puneti la punct sau sa retusati un plan de afaceri.
Articole conexe
Plan de afaceri florarie. Cum incepi o afacere cu flori de vanzare
de Bianca TilaPlan de afaceri cofetarie: Cum iti poti transforma pasiunea intr-un business profitabil
de Bianca TilaPlan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii
de Bianca TilaINS: Comertul cu ridicata a afisat cifre de afaceri in crestere
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit