Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 angajati care merita o promovare!

de Maria Nicutar 20 Iun. 2013 3225
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exista angajati care merita promovati si angajati care inca nu sunt pregatiti pentru un astfel de pas in activitatea lor profesionala. Pentru cei care stiu cat de importanti sunt angajatii vechi, esential este sa oferim promovarile la timpul potrivit!

De cele mai multe ori, promovarile reprezinta cele mai eficiente strategii de a retine un angajat, de a-l fideliza, de a-l determina sa se auto-depaseasca. Iata si top 3 angajati care merita o promovare:

1. Angajatii care isi depasesc norma de lucru si limita asteptata de rezultate mai multe luni la rand.
Daca aveti astfel de angajati care in mod constant isi depasesc obiectivele, este esential sa le oferiti o promovare pentru ca reprezinta singura strategie care le arata cu adevarat ca sunt buni, ca sunt oameni valorosi si ca vreti ca ei sa se dezvolte si mai mult.

Foarte multi angajati muncesc peste norma si asteapta sa fie promovati, chiar daca deja le-ati oferit o marire salariala. Absenta unei promovari le poate spune ca aici nu au de ce sa creasca si sa se straduiasca. Mai bine isi muta abilitatile si competentele intr-un loc in care ele vor fi recunoscute cu adevarat si la timp!

2. Angajatii care vad solutii pretutindeni! Din pacate, in firme si companii exista foarte multi angajati care vad probleme pretutindeni! Aia nu merge, aia nu functioneaza, acolo este o problema, aici este alta, peste doi metri mai descoperim o buba!

Esential este sa ii aveti alaturi pe cei care vad solutii si nu invers. Acestia sunt profesionistii care sunt constienti de existenta unei probleme, insa se concentreaza pe lucrurile cu adevarat importante: solutii!

3. Angajatii care vin cu enzuiasm la munca, lucreaza cu pasiune, pun pasiune in tot de fac, iubesc compania si vor sa creasca in cadrul ei! Exista si oameni care vin la munca doar pentru ca alt loc de munca mai bun inca nu detin! Si exista si oameni care vin la munca fara nicio urma de entuziasm, cu ochii pe ceas, in asteptarea orei de plecare.

Vital este sa le oferiti promovari oamenilor valorosi si care va iubesc brandul. Acestia sunt cei care sunt cei mai pregatiti sa duca firma pe culmile succesului si cei care cel mai probabil vor ramane in cadrul ei timp indelungat!

Mult succes si afaceri cat mai profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: promovare angajatiangajati promovareangajati pe care sa ii promovezi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]