Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Visul unei afaceri profitabile: Pensiunea ta iti poate aduce prosperitate financiara nelimitata!

de Victor Oancea 18 Oct. 2013 3924
4.83 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pensiunile reprezinta unele dintre cele mai frumoase afaceri cu putinta. Produci experiente fenomenale pentru clientii tai. Le oferi sansa sa aiba o vacanta de neuitat, o vacanta uimitor de frumoasa. Si pentru acest lucru, romanii si strainii sunt dispusi sa plateasca.

Pentru detinatorii de pensiuni turistice si agroturistice, afacerile sunt deosebit de prospere, mai ales cand zonele sunt frumoase si populare.


Cat despre avantajele celor care au de gand sa investeasca in pensiuni turistice si agroturistice, enumeram cateva:

1. Pensiunile turistice si agroturistice au nevoie de investitii reduse pentru demarare, mai ales daca deja detinem terenul si/sau casa ce urmeaza sa fie renovata si redecorata.


2. Pensiunile turistice si agroturistice rareori au camere libere daca risti sa nu faci programare din timp. Se intampla foarte des sa mergi din pensiune in pensiune si sa ti se spuna ca nu exista camere libere. Mergem la urmatoarea pensiune! Poate vom gasi camere libere.

3. Concurenta este slaba, si din punctul de vedere al calitatii serviciilor si ca numar. Avem atat de multe zone frumoase in care sa ne deschidem o pensiune turistica! Bani si curaj sa existe!

4. Aveti posibilitatea de a lucra impreuna cu intreaga familie in cadrul acestei afaceri. Pensiunea turistica reprezinta o minunata afacere de familie, o afacere in care eforturile fiecaruia conteaza si contribuie la succesul deplin.

5. Nu este necesara o pregatire tehnica speciala pentru a incepe si administra o pensiune turistica. Este nevoie de un ochi pentru frumos, de o familie unita, de o persoana cu abilitati de contabil, de eforturi de promovare si sansele de succes vor fi maxime.

Aflati care este reteta succesului in conducerea si administrarea unei pensiuni, care sunt primii pasi pe care ii veti parcurge pentru a incepe afacerea, cum se clasifica pensiunile turistice, ce presupune amenajarea interioara si exterioara a unei pensiuni, care sunt serviciile oferite in cadrul unei pensiuni si nu numai. Detalii mai multe aici >>>>





Tags: afaceri cu pensiune turisticapensiuni turisticeafacere pensiuni turistice

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]