Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Wizz Air inchide o baza din Romania pe fond economic

de Bianca Tila 10 Ian. 2023 512
Wizz Air inchide o baza din Romania pe fond economic
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Compania aeriana Wizz Air planifica inchiderea bazei din Bacau. Aceasta isi va reloca capacitatea catre alte rute cu o cerere mai ridicata.

In prezent, Wizz Air continua sa opereze o serie de rute din Bacau, printre care rutele catre Londra Luton si Milano Malpensa. Angajatii afectati vor beneficia de oportunitati in alte zone ale retelei Wizz Air.
 
Wizz Air a avut primul zbor din Bacau in data de 29 octombrie 2020, de la acel moment compania si-a extins constant operatiunile. De asemenea, a reusit sa transporte aproape jumatate de milion de pasageri pe rutele sale cu tarif redus catre si dinspre Bacau.
 
In ceea ce priveste activitatea companiei, aceasta va continua sa zboare de la sapte baze din Romania. Wizz Air opereaza peste 60.000 de zboruri pe luna catre 22 de tari.
 
De asemenea, clientii afectati vor primi prin e-mail informatii referitoare la zborurile anulate. Acestia vor avea trei variante avantajoase pentru neplacerea cauzata: reverzarea gratuita a unui alt bilet, rambursarea a 120% din tariful initial achitat sub forma de credit pentru rezervari viitoare si rambursarea a 100% din pretul biletului.
 
"Mediul macroeconomic complicat a facut imposibila continuarea operatiunilor noastre in Bacau. Ne cerem scuze clientilor nostri romani pentru orice inconveniente pe care aceasta decizie le va cauza.

Prioritatea noastra in acest moment este sa ne asiguram ca toti clientii afectati sunt contactati direct, primind sfaturi clare cu privire la optiunile lor, si sa avem grija de colegii si echipajul nostru din Bacau. Wizz Air continua sa ofere tarife reduse de pe alte aeroporturi din Romania, inclusiv din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, Suceava, Iasi si Sibiu", a spus Tischner Roland, Officer Wizz Air Hungary General Operations.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: wizz airbaza aerianabacau

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]