Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

E.ON obtine un nou contract de 1 milion de euro cu 10 primarii

de Florin Amariei 01 Dec. 2020 1135
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

E.ON Energie Romania a incheiat parteneriate cu 10 primarii din judetele Arad, Timis, Maramures, Neamt si Suceava prin care va monta peste 4.300 de corpuri de iluminat bazate pe tehnologie LED, proiectele avand o valoarea totala de 1 milion de euro. Sistemele vor asigura o economie de 50-60% la consumul de electricitate.

"Compania E.ON Energie Romania a incheiat, pana in prezent, parteneriate cu 10 primarii din judetele Arad, Timis, Maramures, Neamt si Suceava prin care 27 de localitati vor beneficia de solutii la cheie pentru iluminat public modern, bazat pe tehnologie LED cu performanta energetica ridicata. In cadrul proiectelor, cu o valoare totala de peste 1 milion de euro, vor fi montate circa 4.300 de corpuri de iluminat atat pentru iluminatul stradal, cat si pentru cel interior din scoli, gradinite, sali de sport, camine culturale si sedii ale primariilor", a informat compania.
 
Sistemele vor asigura o economie de 50-60% la consumul de electricitate si implicit reducerea facturilor unitatilor administrative locale.
 
“Solutiile noastre pot aduce economii la bugetul local de mii sau zeci de mii de euro anual. Acestea sunt parte a conceptul nostru de smart village, care include si solutii de generare fotovoltaica si mobilitate electrica, concept pe care dorim sa-l dezvoltam la nivel national”, afirma Catalin Iordache, director general al E.ON Energie Romania.
 
La acest moment, in 19 din cele 27 de localitati lucrarile au fost finalizate urmand ca, pana la inceputul anului viitor, sistemele de iluminat cu tehnologie LED sa fie functionale si in celelalte 8 localitati.
 
Primul proiect a debutat in anul 2018 in parteneriat cu Primaria Frumuseni, judet Arad, localitatea devenind smart village E.ON, si a continuat cu Primariile Santana, Fantanele, Zabrani, Beliu si Ususau, tot din judetul Arad, Sanandrei (judet Timis), Targu-Lapus (judet Maramures), Tasca (judet Neamt) si Berchisesti (judet Suceava).
 
E.ON a asigurat autoritatilor publice locale partenere proiecte la cheie, care au inclus pregatirea documentatiei tehnice si obtinerea avizelor si autorizatiilor, precum si sprijin pentru finantarea investitiei pentru o perioada de pana la 5 ani.
 
Sistemele de iluminat public cu tehnologie LED au ca avantaje reducerea emisiilor de carbon, reducerea costurilor operationale si de intretinere, lampi cu durate mai mari de utilizare, corpuri de iluminat fiabile, rezistente, cu protectie ridicata impotriva factorilor de mediu, imbunatatirea calitatii luminii.
 
E.ON a finalizat, pana in prezent, 18 proiecte de iluminat inteligent cu tehnologie LED dedicate companiilor, in special pentru cele care detin spatii cu destinatie industriala, logistica, depozitare sau pentru cresterea pasarilor si animalelor dar si birouri.
 
E.ON Energie Romania, membra a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate si solutii energetice avand un portofoliu variat format din circa 3,2 milioane de clienti, atat rezidentiali, cat si companii si municipalitati.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: e.on energiecontractprimariiiluminat

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Ghid complet pentru costurile unui contract de leasing financiar

de Idei de afaceri
15 Sep 2021
Leasingul financiar reprezinta un procent important din tranzactiile pe care le fac companiile din Romania pentru achizitionarea de bunuri cu o...

Curierii Uber si Glovo, obligatoriu angajati cu contract de munca

de Florin Amariei
18 Feb 2021
Guvernul spaniol aproape a decis ca toti curierii Uber si Glovo vor trebui obligatoriu angajati cu contract de munca. In conformitate cu noile...

A lasat deoparte job-ul corporatist si acum castiga 1 milion de euro la un contract

de Marinache Horia Cristian
07 Iul 2015
In 1999, Emil Popa lucra intr-o companie multinationala dar, intr-o zi a decis sa puna bazele propriei sale afaceri. Pentru a-si demara afacerea a...

Jamie Shapiro, despre prima franciza a iluminatului LED

de Alexandra Popescu
07 Iun 2014
Jamie Shapiro este fondatorul primei francize iluminat LED din SUA, care sustine ca a invatat foarte multe din aventura sa. LED Source a fost fondat...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]