Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Exemplu de succes al programului "Femeia antreprenor"

de Florin Amariei 10 Iun. 2019 3155
4.71 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ministerul Mediului de Afaceri, Comert si Antreprenoriat (MMCA) a publicat un comunicat prin care ne ofera un exemplu de succes rezultat in urma finantarii primite prin programul "Femeia antreprenor".

Ana Maria Gardiner a decis sa porneasca o afacere pe cont propriu si a pus bazele unei noi companii, Lighthouse Communications. Antreprenoarea a lucrat 13 ani in companii romanesti si multinationale si alti doi ani in Dubai, timp in care a oferit consultanta de PR si marketing pentru cateva dintre cele mai mari branduri si companii (Coca-Cola, Heineken, JP Morgan, Franklin Templeton, RBS, BRD, Groupama, NEPI, Engie, ExxonMobil, City Insurance, Teamnet, SIF Muntenia, Fondul Proprietatea).
 
Specialist in PR si marketing si trainer in dezvoltare profesionala, Ana Maria Gardiner a creat compania pornind de la zero, impreuna cu alti doi parteneri cu expertiza complementara – brand, strategie de business, strategie de dezvoltare de business, de vanzari, de marketing, PR, baza de date, website, canale de socializare, prezentari si alte materiale de companie, template de contracte, a dezvoltat o retea de furnizori si parteneri.
 
Prin programul „Femeia antreprenor”, ea a reusit sa identifice un prim client – pe Gabriela Plesa, antreprenoarea din spatele business-ului de consultanta in mobilitatea angajatilor, Global Mobility.

Nu uita! Exista si programul "Femeia manager"!
 
„Nu a fost usor”, a declarat ea, marturisind ca strategia dezvoltata la inceput pentru urmatorul an a fost aruncata la gunoi dupa doar doua luni pentru ca nu mai era valabila. „Am invatat atunci ca, in antreprenoriat, trebuie sa fii in permanenta adaptabil, sa fii pregatit pentru orice si sa stii cate un pic din toate”, a recunoscut antreprenoarea.
 
„Impactul programului a fost insa mai amplu si mai profund decat atat”, ne-a spus Ana Maria Gardiner, care a cunoscut astfel povestile altor femei la inceput de drum in antreprenoriat, iar exemplele acestor initative, provocari, reununtari, esecuri, reveniri si succese i-au dat curajul si motivarea de a-si continua drumul.
 
Multitudinea de tipuri de business despre care a aflat i-a confirmat faptul ca alegerea facuta a fost cea potrivita. Prin programul derulat de MMACA, antreprenoarea a aflat, de asemenea, despre multiplele posibilitati de accesare de fonduri nerambursabile, pe care, in urma programului, le-a analizat la randul sau.
 
Lighthouse ofera servicii de consultanta, de PR si marketing la nivel global pentru companii si traininguri de dezvoltare personala si profesionala pentru angajati.
 
„Avem experienta internationala si expertiza vasta dezvoltata in lucrul cu cateva dintre cele mai mari branduri globale si suntem motivati si dedicati sa le folosim in obtinerea de rezultate remarcabile pentru clientii nostri. Ne ocupam de proiecte care vizeaza dezvoltarea si implementarea strategiilor de PR, marketing clasic, marketing digital, social media, repozitionari de branduri sau branding.” (Ana Maria Gardiner, Managing Partner Lighthouse, participant in cadrul programului Femeia Antreprenor, editia 2018)


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: femeia antreprenorexemplusuccespr

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.71 din 5 - 7 voturi.

Articole conexe

10 mituri despre antreprenori si antreprenoriat

de Bianca Tila
20 Dec 2023
Cu siguranta vreti sa aflati secretele antreprenoriatului si sa ajungeti macar la acelasi nivel cu antreprenorii preferati, daca ati ajuns la acest...

Reconversia profesionala. Ce inseamna si de ce sa optezi pentru o reorientare profesionala

de Bianca Tila
25 Mar 2024
Nevoia de schimbare este normala si hraneste ambitia omului de a captura mai multe informatii. Dupa ani in care ai incercat sa devii cea mai buna...

Patronul Zara si-a crescut profitul in primul semestru

de Bianca Tila
13 Sep 2023
Inditex, proprietarul magazinelor Zara, a raportat o crestere de 40% a profitului in primul semestru al acestui an. Pe fondul majorarii...

Romania intalneste un nou lant de magazine. Jimmy Key deschide primul magazin din tara

de Bianca Tila
02 Aug 2023
Compania Jimmy Key din Turcia comercializeaza articole de imbracaminte pentru femei si vrea sa deschida primul magazin din tara in cadrul centrului...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]