Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Galati si Braila isi fac propriul aeroport

de Idei de afaceri 23 Feb. 2022 1061
4.67 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O intelegere neasteptata incepe sa prinda contur. Braila si Galati vor avea un aeroport comun, daca se gasesc si toti banii necesari pentru asta.

Conform presedintelui CJ Galati, un aeroport in acest judet ar contribui mult la dezvoltarea intregii regiuni.
 
 "Vom lucra impreuna cu colegii de la Braila pentru ca proiectul aeroportului sa devina realitate. Este fara doar si poate una dintre cele mai asteptate investitii, care ar ajuta mult la dezvoltarea intregii regiuni. Stiu ca se vorbeste de multi ani de acest proiect, insa, acum, pentru prima oara se fac pasi concreti pentru a realiza acest vis al celor care traiesc in zona Galati- Braila si nu numai, in conditiile in care de acest aeroport ar putea beneficia si cei din Vrancea sau din localitatile de frontiera din Republica Moldova", afirma el.
 
Conform presedintelui Consiliului Judetean, in bugetul de anul acesta au fost prevazuti bani pentru realizarea primelor expertize si analize, precum si a mai multor documente tehnice necesare pentru a obtine, prin intermediul Asociatiei de Dezvoltare Comunitara pentru Infrastructura de Transport,, fonduri nerambursabile pentru construirea aeroportului.
 
"Acum avem si un avantaj foarte mare, si anume faptul ca acest obiectiv de investitii a fost inclus in Master Planul General de Transport al Romaniei. In plus, nu mai suntem singuri in acest demers, ci impreuna cu partenerii de la Braila.
 
De altfel, cred ca este primul proiect major, cel putin din ultimii ani, in care, fara niciun fel de orgoliu, chiar si dincolo de hartii si proceduri, cele doua judete isi dau mana pentru a realiza o investitie atat de importanta", a mai declarat Fotea.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: galatibrailaaeroport

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]