Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Larry Ellison, co-fondator Oracle, in top 5 cei mai bogati oameni

de Florin Amariei 13 Dec. 2021 1153
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Co-fondator si presedinte al Oracle, Larry Ellison a intrat acum in top 5 cei mai bogati oameni ai planetei.

Ellison, cel mai mare actionat al Oracle, cu o participatie de 1,14 milioane de actiuni, are in prezent o avere de 135,7 miliarde de dolari. Actiunile Oracle au crescut vineri cu 16%, dupa rezultatele trimestriale peste asteptari raporte de companie.
 
Cresterea actiunilor Oracle, a doua ca marime in ultimii 20 de ani, a insemnat un castig major pentru Ellison, care a co-fondat compania in 1977.
 
In topul miliardarilor Forbes, Ellison a urcat pe locul al cincilea, inaintea lui Larry Page (126,3 miliarde dolari) si Sergey brin (12,7 miliarde dolari), co-fondatorii Google.
 
Gates, al patrulea cel mai bogat om din lume, are o avere de 139,2 miliarde de dolari.
 
Revenirea lui Ellison a venit ca o surpriza avand in vedere ca alte companii de generatie viitoare, cum sunt Google, Amazon si Facebook, s-au dezvoltat mult mai rapid in ultimii ani, in timp ce Oracle a consemnat cresteri procentuale de o singura cifra.
 
Oracle da insa semne de accelerare a cresterii, iar ultimele previziuni ale companiei au depasit estimarile, dand investitorilor incredere ca trecerea sa la servicii cloud da rezultate.
 
Cresterea averii sale peste cea a fondatorilor Google este probabil o realizare placuta pentru Ellison dupa ce, in aprilie, Curtea Suprema a Statelor Unite a dat castig de cauza Google impotriva Oracle, intr-un conflict de lunga durata referitor la copyright, legat de softul utilizat in sistemul de operare pentru dispozitive mobile Android.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: larry ellisonoraclecei mai bogatitop 5 bogati

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Oracle cumpara TikTok, dar nu va fi anuntata o tranzactie

de Florin Amariei
14 Sep 2020
Pana la urma, TikTok va fi cumparata de Oracle. Nu va fi, insa, anuntata o tranzactie obisnuita. Microsoft anunta ca nu va mai continua sa...

Oracle, alt posibil cumparator al Tik Tok

de Florin Amariei
19 Aug 2020
Oracle este un alt posibil cumparator al Tik Tok. Compania planuieste sa obtine operatiunele firmei chineze din SUA, insa exista o serie de bariere....

Cei mai bogati 5 oameni din lume si afacerile lor din Romania

de Florin Amariei
05 Iun 2018
Poate nu suntem pe scena mondiala a inovatiei sau printre cele mai bogate tari din lume, insa in Romania cei mai bogati 5 oameni ai lumii au afaceri....

Aviz amatorilor de idei de afaceri inedite! 12 servicii pe care doar cei mai bogati si le permit

de Idei de afaceri
30 Oct 2014
Persoanele din categoria "bogati" nu au numai locuinte si masini foarte scumpe, dar platesc si pentru anumite servicii sau placeri care le fac viata...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]