Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Posta Romana: Primul NFT sub forma unui timbru digital

de Bianca Tila 11 Aug. 2022 850
Posta Romana: Primul NFT sub forma unui timbru digital
2.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Posta Romana este prima entitate din portofoliul statului roman care lanseaza un NFT. Cu ocazia aniversarii a 160 de ani de la infiintarea companiei, aceasta aduce un NFT sub forma unui timbru digital.

Aceasta noutate aduce o serie limitata de 160 de NFT-uri, care simbolizeaza varsta Postei Romane. Valoarea creatiilor grafice virtuale se va aprecia in timp.
 
"Din cele 160 de NFT-uri, Posta Romana a alocat, special pentru evenimentul de la sediul MNIR, zece timbre digitale, care vor face obiectul unei licitatii deschise, cu un pret de pornire de 160 de euro pentru fiecare piesa. 
 
Scopul licitatiei este unul exclusiv umanitar. Toate incasarile obtinute in seara evenimentului vor fi transferate in conturile fundatiei HOSPICE Casa Sperantei, care a demarat un proiect de colaborare cu Posta Romana in acest sens. 
 
Banii vor merge in proiectele de sustinere a programelor derulate in sprijinul pacientilor cu boli incurabile. De altfel, costurile pentru sustinerea unei zile de tratament paliativ pentru fiecare pat din spitalele fundatiei se cifreaza, coincidenta, la 160 de euro", se mentioneaza intr-un comunicat al companiei.
 
Posta Romana marcheaza 160 de ani de la infiintare si organizarea fazei nationale a Marsului Factorilor Postali, competitie profesional-sportiva de traditie, ajunsa la editia 42 in acest an. De asemenea, aceasta intrecere este destinata celor mai rapizi postasi din fiecare judet al tarii, desfasurandu-se sambata, 13 august 2022, pe Calea Victoriei, de la ora 11.00. In cadrul competitiei, linia de start este amplasata chiar in fata Muzeului National de Istorie a Romaniei.
 

Posta Romana

 
Compania Nationala Posta Romana S.A. este operatorul national de servicii postale si de curierat din Romania. Pe intreg teritoriul tarii, Posta Romana este un furnizor unic cu tarife accesibile tuturor utilizatorilor si standardelor ridicate de calitate.
 
In acest an, compania implineste 160 de la infiintare si marcheaza acest fapt prin introducerea unor NFT-uri sub forma unui timbru digital. Avand in vedere ca este o serie limitata, valoarea creatiilor se va aprecia in timp.
 
NFT-ul este o unitate de date unica dintr-un registru informatic denumit blockchain. Acesta este folosit pentru comercializarea creatiilor digitale, precum arta digitala, articolele din jocurile video si muzica. 
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: posta romananft160 nft

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]