Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Poti sa ai noroc in afaceri?

de Florin Amariei 07 Oct. 2019 3201
3.42 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

A avea noroc in afaceri si in general e o dorinta pe care multi antreprenori si angajati o au. Insa, intrebarea la care noi cautam raspuns in acest articol este "poti sa ai noroc in afaceri?". Ramane de vazut.

Fiecare afacere are nevoie de putin noroc pentru a avansa mai rapid sau pentru a-si indeplini tintele prestabilite si notate in planul de afaceri. Uneori efortul depus de antreprenor si angajati poate nu este suficient pentru a propulsa compania de la 0 la 100. Nu spune nimeni ca nu dai 100% sau ca angajatii tai nu sunt partenerii potriviti pentru a atinge succesul, insa e important ca afacerea ta sa aiba o anumita doza de noroc. Nu ne referim aici la castiguri incorecte, atentie. Vorbim de o metoda mai usoara de a castiga un contract, de a vinde mai mult, de a castiga mai multi bani fata de cat ai planuit. 
 
Un exemplu ni se ofera din Statele Unite ale Americii. Sotia unui angajat dintr-o banca a renuntat intempestiv la locul de munca fara sa se consulte cu sotul ei. Nu avea absolut niciun plan la inceput. Nu stia ce va face mai departe si nici nu avea o plasa de siguranta financiara. In plus, cuplul mai avea si doi copii.
 
Sase ani mai tarziu, sotul ei relateaza intr-un articol ca norocul este uneori acolo unde te astepti mai putin. 
 
Femeia s-a apucat cu putinii bani pe care ii avea si minimele cunostinte IT sa puna pe picioare un magazin online. N-a stiut de la bun inceput ce va vinde acolo, insa a vrut sa porneasca pe propriul ei drum.
 
Din fericire, sotul ei a sustinut-o. Dupa cum marturiseste chiar el, avea dubii foarte mari la inceput ca va reusi. Totusi, a continuat sa o ajute cu ce putea, cand putea si, mai ales, financiar. 
 
Din fericire, in mai putin de o saptamana a gasit un produs pe care il putea obtine cu usurinta si la un pret bun. Este vorba despre pantofi. A cumparat cateva zeci de perechi de culori si marimi diferite. 
 
Din fericire, a gasit un magazin online deja dezvoltat unde si-a putut expune produsele pentru un comision minuscul per vanzare.
 
Din fericire, a primit un sprijin neasteptat de la o alta antreprenoare din zona care a vrut sa o sustina sa aiba succes. 
 
Sotia omului care a povestit acest lucru realizeaza acum venituri de peste 100.000 de dolari pe luna din vanzarea mai multor lucruri in magazinul ei online. Si asta pentru ca a avut "putin" noroc...
 
Nu toti antreprenorii au un drum atat de usor. Nu toti oamenii de afaceri au succes din prima. Este, insa, important sa intelegem ca fara incredere in misiunea proprie si in calitatile avute vei reusi foarte greu in lumea afacerilor. 
 
Cert e un lucru: orice afacere are nevoie de o anumita doza de noroc pentru a avans mai rapid in a-si atinge telul. Norocul tau unde e? 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: magazin onlinenorocafacerifirmaprofitdolari

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.42 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

Patronul Zara si-a crescut profitul in primul semestru

de Bianca Tila
13 Sep 2023
Inditex, proprietarul magazinelor Zara, a raportat o crestere de 40% a profitului in primul semestru al acestui an. Pe fondul majorarii...

Subway ar putea fi vandut pentru 9,6 miliarde de dolari

de Bianca Tila
22 Aug 2023
Roark Capital este aproape de incheierea unui acord pentru achizitionarea lantului american de restaurante fast-food, Subway. Potrivit Wall Street...

Apple: Capitalizarea de piata a inregistrat scaderi sub pragul de 2 trilioane de dolari

de Bianca Tila
04 Ian 2023
In prima zi de tranzactionare pe Wall Street din acest an, capitalizarea de piata a Apple a inregistrat scaderi, sub pragul de 2 trilioane de dolari....

Mercedes-Benz va plati 5,5 milioane de dolari pentru solutionarea unui proces

de Bianca Tila
21 Nov 2022
Mercedes-Benz a convenit impreuna cu furnizorul de componente pentru masini Robert Bosch sa plateasca un total de aproximativ sase milioane de dolari...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]