Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Strategii care te "invata" programare. Descopera limbajul "vorbit" de Google si Facebook!

de Idei de afaceri 17 Aug. 2022 677
Strategii care te
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Programarea este limbajul ”vorbit” de Google si Facebook si toate aplicatiile mobile. Odata dezvoltata abilitatea de a programa, gandirea logica iti este antrenata si provocata! La fiecare task ce presupune scriere de cod si dezvoltarea de programe, mintea iti este antrenata sa priveasca proiectul in ansamblu, sa inteleaga dispunerea cronologica a unor miscari, operatii, actiuni si activitati, astfel incat, la final, sa faca posibila integrarea intr-un sistem. Fiecare buton din Facebook, de exemplu, are in spate un anumit sistem si un cod. Daca iti doresti sa implementezi in platforma Facebook un buton de ”Apeleaza”, de exemplu, va trebui sa intelegi intreg mecanismul si sa creezi butonul astfel incat el sa devina parte din tot.

Programarea informatica include  urmatoarele subactivitati: specificarea, proiectarea, implementarea, documentarea si intretinerea produsului program.
 
Astfel, pentru a reusi sa elaborezi si sa structurezi un program –  a ”vorbi” limbajul folosit de Google si Facebook -, va trebui sa inveti, mai intai, sa oferi o structura lumii tale interioare si exterioare. Pentru a invata programare, trebuie mai intai sa te ”programezi” pe tine si sa iti oferi o structura solida, care sa nu te abata de la obiectivul personal.
 


Iata cateva strategii pe care le poti implementa si tu, in urma mentoratului WellCode, ca sa devii un programator bine platit:
 
  • organizare – mentoratul te invata programare, incepand cu setarea mindset-ului personal. Inainte de a putea invata sa creezi si sa organizezi programe, vei invata sa te organizezi pe tine. In cadrul mentoratului, iti vei dezvolta abilitati de gestionare a timpului, iti vei stabili o igiena a somnului, o alimentatie echilibrata si capacitatea de a-ti gestiona gandurile negative si emotiile. Odata ce ai reusit sa-ti faci ordine in viata personala, vei invata sa aplici modelul si sa-l dezvolti si in programele informatice dezvoltate;
  • structura – organizarea iti ofera structura, lucru pe care il vei invata in cadrul mentoratului in IT si care se dezvolta odata cu capacitatea de a te organiza si de a organiza. Odata ce ai structura, vei putea sa dezvolti pe baza acesteia atat in sfera personala, cat si in programele informatice;
  • comunicare – mentorii care te invata programare te vor ajuta sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare. Comunicarea este extrem de importanta in IT, deoarece un programator profesionist trebuie sa aiba abilitatea de a putea comunica simplu si eficient mesajul atat echipei cu care lucreaza, cat si utilizatorilor aplicatiei / programului la care lucreaza. In IT, fiecare task sau buton creat contine un mesaj, iar acesta trebuie sa fie pe intelesul utilizatorilor;
  • suport - mentorii iti sunt alaturi inca din faza de documentare si te invata programare chiar de la prima logare pe platforma. Te ghideaza si te ajuta sa gasesti calea catre cea mai buna solutie a problemei tale, ajutandu-te sa-ti dezvolti atat abilitatile personale, cat si cele profesionale. Mentorii te vor sprijini si iti vor oferi toate detaliile legate de mentorat, te vor instrui si-ti vor oferi suport pentru insusirea limbajelor de programare, astfel incat sa te ajute sa inveti sa scrii cod corect si curat, inca de la prima logare pe platforma. Acestia iti vor ramane alaturi pe toata perioada mentoratului si, la final, te vor ghida sa-ti dezvolti propria aplicatie sau sa-ti creezi un portofoliu de proiecte. De asemenea, te vor ajuta sa te pregatesti pentru sustinerea interviurilor cu viitorii potentiali angajatori atat profesional, cat si personal;
  • dezvoltare personala – organizarea, comunicarea, cresterea stimei de sine, setarea unui mindset de invingator, gestionarea gandurilor si emotiilor negative, gestionarea fricii de esec – toate acestea sunt doar o parte dintre subiectele la care mentorii te vor ajuta sa lucrezi pe toata perioada mentoratului.
 
Asadar, invata programare cu WellCode.ro si ”vorbeste” si tu limbajul folosit de Google si Facebook! Intra pe site si programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii. Convinge-te ca un mentorat inseamna mai mult decat niste simple cursuri IT.



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: wellcodeinvata programarestrategii de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]