Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 sfaturi pentru afacerile care vor sa obtina rezultate mai bune pe Facebook

de Ilinca Dobrescu 25 Iul. 2013 3333
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Investim in flyere, in brosuri si bloguri, instrumente care sa ne ajute sa ne crestem afacerile. Investim si in social media intr-o masura din ce in ce mai mare pentru ca stim ca este una dintre cele mai bune investitii pe termen lung.

Desigur, rezultatele se vor vedea peste luni de zile, poate chiar 1 an sau mai mult. Conteaza ca atunci cand va fi momentul, ele se vor revedea si eforturile noastre vor fi rasplatite. Insa, pentru ca acest lucru sa se intample, este esential sa respectam cateva reguli de baza:


1. Continut nou, original, atragator, ingrijit.
Continutul conteaza enorm. Decat sa postati doar de dragul de a o face si pentru ca nu ati mai facut-o de mult timp, mai bine investiti timp si energie pentru a veni cu articole de calitate. Oferiti infografice, anuntati concursuri, oferiti reduceri si sfaturi utile. Toate acestea trebuie sa se converteasca in valoare pentru utilizatorii tai.

2. Imagini de calitate, la rezolutie buna. Imaginile postate pe Facebook conteaza si ele mai mult decat ne imaginam. Facebook reprezinta o retea de social media in care contactul vizual este esential. Putini sunt utilizatorii care stau sa cerceteze reteaua si feed-urile cm cu cm. Cei mai multi trec in revista ce vad si aleg in functie de stimulii vizuali.

3. Continut video care se cere din ce in ce mai mult in social media. Vital pentru rezultate exceptionale este sa puneti accent pe interactiune intre brandurile voastre si utilizatori. Si cand vine vorba despre videoclipuri, interactiunea este mai consistenta. Numarul de comentarii este mai mare, numarul de like-uri si share-uri poate creste in mod implicit.

4. Consecventa in eliberarea de postari. Stabiliti foarte clar ce profil detin utilizatorii carora va adresati, care sunt orele la care se trezesc (in apropierea acestei ore veti posta saluturile de dimineata si indemnurile zilei, instrumente care convertesc foarte bine!), cand ajung la birou si cand pleaca, cand au cea mai intensa activitate pe Facebook (acum va eliberati cele mai importante postari) si cand nu este cazul sa irositi o postare exceptionala.

5. Targetare clara! Este nevoie sa stiti bine cui va adresati si sa va ganditi strategiile de marketing in concordanta. In functie de tipul persoanelor carora va adresati, este nevoie sa adaptati tonul mesajelor, limbajul folosit, tipul de postari, frecventa lor, densitatea mesajelor de vanzare si nu numai!


Sa aveti succes si in social media!

sursa foto: www.sxc.hu




Tags: social mediaafaceri social mediasfaturi social mediastrategii social media

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Magazin online. Promovarea prin Social Media

de Idei de afaceri
24 Oct 2023
Platformele sociale tind sa aiba o influenta tot mai mare in eCommerce-ul de astazi, principalul factor fiind increderea in recomandarea unui produs...

Top 10 Idei de promovare pentru campaniile de Social Media ale unei afaceri

de Camelia Diaconu
07 Ian 2019
Social Media a devenit locul ideal de promovare al oricarui tip de business. Ofera o gama variata de oportunitati de promovare, singura conditie este...

Ai un restaurant? Iata 5 metode de promovare prin social media

de Camelia Diaconu
19 Mai 2020
Social media a devenit mediul perfect in care poti sa iti promovezi orice afacere, indiferent de domeniu. Este locul in care poti sa te diferentiezi...

Social media intr-o afacere - greseli pe care trebuie sa le eviti

de Camelia Diaconu
06 Mai 2021
Deschiderea unei noi afaceri inseamna si promovare, iar tinerii antreprenori trebuie sa se asigure ca stapanesc cu biro si acest domeniu inainte de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]