Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aplicatia Truth Social este interzisa in Google Play

de Bianca Tila 31 Aug. 2022 733
Aplicatia Truth Social este interzisa in Google Play
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Platforma de social media Truth Social a lui Donald Trump este indisponibila in magazinul Google Play, din cauza ingrijorarilor legate de moderarea continutului, potrivit CNBC.

Truth Social este o platforma de social media, creata de Trump Media & Technology Group.
 
In ceea ce priveste indisponibilitatea platformei, Google a sustinut ca aplicatia nu are sisteme eficiente pentru moderarea continutului generat de utilizatori. Astfel, se incalca termenii si conditiile impuse de Google Play, potrivit news.ro.
 
"La 19 august, am notificat Truth Social cu privire la mai multe incalcari ale politicilor standard in aplicatia actuala trimisa si am reiterat ca existenta unor sisteme eficiente de moderare a continutului generat de utilizatori este o conditie a termenilor si conditiilor noastre pentru ca orice aplicatie sa fie disponibila pe Google Play", a declarat marti compania de tehnologie, care este detinuta de grupul Alphabet, pentru CNBC.
 
Restrictia ii vizeaza pe utilizatorii de dispozitive cu sistemul de operare Android. De asemenea, acestia reprezinta 44% dintre utilizatorii de smartphone-uri din SUA, ce nu pot descarca aplicatia.
 
Google nu va putea lasa aplicatia sa functioneze pana cand problemele de continut nu sunt rezolvate. Truth Social a recunoscut preocuparile Google si a spus ca va remedia situatia curand, potrivit Axios.
 
Totusi, CEO-ul Trump Media and Technology Group, Devin Nunes, a prezentat alta poveste. Decizia depinde de Google, nu de politicile Truth Social, potrivit fostului parlamentar. "Cand vom fi disponibili pe Android? Ei bine, uite, asta depinde de magazinul Google Play. Asteptam ca ei sa ne aprobe, nu stiu ce dureaza atat de mult. Cu siguranta ar fi bine daca ne-ar aproba", a spus Nunes la podcastul "Just the News Not Noise".
 
De asemenea, Google admite faptul ca declaratiile lui Nunes reprezinta gresit dialogul in curs dintre Trump Media si magazinul Play. Compania subliniaza faptul ca a adus la cunostiinta incalcarile Truth Social si pasii pentru rezolvarea problemelor.
 
La inceputul lunii august, Trump Media and Technology Group a facut aplicatia disponibila pentru precomanda pe Android. Serviciul este disponibil in App Store Apple.
 
Canalul lui Trump de youtube a fost suspendat de companie, iar utilizatorii de Android pot accesa Truth Social prin intermediul site-ului web al platformei.
 
Unul dintre numeroasele obstacole cu care se confrunta aplicatia fostului presedinte este restrictia. Truth Social a fost creata ca varianta alternativa la "libera exprimare" la Twitter, dupa ce Trump a fost interzis pe platforma. La acel moment, Trump a fost interzis din cauza tweet-urilor sale legate de revolta de la Capitoliul din 6 ianuarie 2021.
 
Pe Twitter, Trump a avut aproximativ 88 de milioane de urmaritori. In prezent, pe contul sau de Truth Social are aproximativ 4 milioane de urmatori. De asemena, acesta se confrunta cu o ancheta penala pentru dosarele secrete guvernamentale pe care le-a luat cu el la casa sa din Mar-a-Lago din Florida.
 
Trump Media urma sa devina publica printr-o fuziune cu Digital World Acquisition Corporation. Termenul limita este 8 septembrie, insa DWAC a solicitat o intarziere de pana la un an.
 
Actionarii au fost avertizati de DWAC in legatura cu o scadere a popularitatii fostului presedinte ce ar putea afecta aplicatia. Fara intarzieri, compania de achizitie ar putea fi nevoita sa lichideze.
 
Pe 6 septembrie, DWAC a programat o adunare a actionarilor cu doua zile inainte de data limita actuala a fuziunii. In martie, actiunile companiei au atins 97 de dolari, insa au scazut cu aproximativ 50% pana la 25 de dolari in acest an.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: truth socialdonald trumptrump media

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]