Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa mentii o balanta buna a feed-ului Twitter-ului

de Alexandra Popescu 30 Aug. 2014 3765
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Twitter este o platforma social media puternica, care poate crea o imagine foarte buna afacerii tale. La nivel international, este cea mai folosita retea sociala, la fel sau chiar mai mult decat Facebook.

 
Pagina ta de Twitter interactioneaza mai mult decat trimite mesaje? Sunt aceste mesaje excesiv de promotionale sau furnizeaza continut relevant si curator? Educi publicul tau prin intermediul tweet-urilor? In functie de raspunsurile pe care le-ai dat la aceste intrebari, ai putea sa ai un feed "nesanatos" al Twitter-ului.
 
Un studiu facut de cei de la SpoutSocial arata ce trebuie sa faci pentru a imbunatati feed-ul acestei platforme. 
 
1. Interactiv
Majoritatea feed-urilor tale trebuie sa interactioneze cu audienta ta – indiferent ca raspunzi la intrebari, trimiti multumiri sau sustii un partener. Demonstrand ca esti un brand social implicat vei creste si aprofunda audienta ta.
 
2. Relevant
Furnizand audientei tale continut inteligent si relevant, iti vei pozitiona feed-ul ca fiind o resursa. Distribuie link-uri ale articoleleor care sunt aliniate cu personalitatea brandului sau industriei.
 
3. Educational
Publicului tau ii ia timp pentru a te urmari, asa ca ei sunt interesati sa stie mai multe despre produsele si serviciile tale. Fii generos cu privire la distribuirea tutorialelor, materialelor how-to si noilor update-uri ale produselor.
 
4. Promotional
Condimenteaza mesajele promotionale, asigura valoarea acestora audientei tale si aliniaza-le cu socialul personal. Evita sa sari peste bord, pentru ca ar putea rezulta un dezinteres sau, mai rau, urmaritori suparati.
 
5. Personalitate
Tweet-urile ocazionale sunt glume excentrice, imaginea unei iesiri a echipei sau un gif funny catre audienta ta, fiind un bun mod pentru a le arata umanitatea din brandul tau. Exprima-ti personalitatea prin intermediul tuturor tweet-urilor prin mentinerea unei brand voice consistente.
 
Feed-ul Twitter-ului afacerii tale inseamna mult pentru cei care te urmaresc, asa ca trebuie sa faci cumva sa ii tii implicati si sa le placa sa te urmareasca. Urmand toti acesti pasi, totul va arata mai bine, iar audienta ta va fi multumita de continutul feed-ului tau.
 
Twitter este o platforma importanta, iar toate tweet-urile tale sunt importante pentru cei care te urmaresc. Ei au nevoie ca acestea sa fie interesante, amuzante, atractive. Trebuie sa surprinzi toate aceste calitati in cateva cuvinte, tweet-urile nefiind prea lungi, de genul postarilor de pe Facebook. Cu alte cuvinte, trebuie sa fii clar, concis, interesant, amuzant in trei randuri. Uneori, poate fi o provocare.
 
Sursa: entrepreneur.com
 


Tags: afacerimarketingsocial mediatwittermarketing afaceripromovare afacerifacebook

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Facebook vrea sa inchida sectiunea de stiri

de Bianca Tila
01 Mar 2024
Sectiunea dedicata stirilor din Facebook va disparea din aplicatia platformei pentru Statele Unite si Australia. Meta vrea sa se distanteze de acest...

Facebook si Instagram au luat o decizie. Noi restrictii pentru tineri

de Bianca Tila
10 Ian 2024
Meta a decis sa introduca noi restrictii pentru tineri, pe fondul efectelor negative ale retelelor sale sociale. In acest sens, compania a decis sa...

Meta isi antreneaza AI-ul cu ajutorul postarilor publice de pe Facebook si Instagram

de Bianca Tila
02 Oct 2023
Functiile de inteligenta artificiala pe care Meta urmeaza sa le implementeze folosesc un model lingvistic antrenat pe baza continutului public....

X va avea noi facilitati. Fosta Twitter pregateste functii de comunicare video

de Bianca Tila
11 Aug 2023
Elon Musk face pasi in directia dezvoltarii asa-numitei super aplicatii X. Fosta Twitter va avea in curand o functie de apelare video intre...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]