Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum trebuie sa folosim LinkedIn pentru idei de afaceri profitabile

de Adela Simonescu 20 Iul. 2011 4133
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi oameni detin idei de afaceri cu un potential urias si, cu toate acestea, le lasa sa ramana in penumbra, nu le creeaza un nivel de vizibilitate optim care sa le aduca un succes potrivit. Importanta social media in prezent este uriasa si trebuie exploatata cat de mult ni se permite. In acest sens. LinkedIn este o oportunitate de a ne mari profitabilitatea ideilor de afaceri si succesul celor deja dezvoltate.

Fie ca detineti idei de afaceri si doriti sa le puneti in practica, fie ca sunteti deja antreprenor si doriti sa va duceti afacerea pe culmi mai ridicate ale profiturilor, este esential sa stiti despre ce este vorba cu aceasta retea de social media care starneste atata verva in mediul profesional.

Pe LinkedIn se posteaza profiluri, CV-uri, mesaje de promovare foarte eficiente si de catre afacerile care se adreseaza clientilor obisnuiti si de catre cele de tip B2B – Business to Business – care se adreseaza altor afaceri.


LinkedIn functioneaza pe modelul invitatiilor de conectare intre utilizatori care isi pot folosi informatiile si contactele din mediul profesional unul in sprijinul celuilalt. Se comunica prin mesaje, se formeaza grupuri de interes, profiluri de companii, firme si se realizeaza si sondaje foarte importante pentru afaceri. Sondajele se formeaza in cadrul grupurilor, grupuri care aduna membrii importanti pentru o anumita comunitate (de jurnalisti din domeniul politic, spre exemplu).

LinkedIn este un site extrem de puternic, avand peste 400 de milioane de utilizatori din 200 de tari, cu o medie de varsta trebuta de 30 de ani si cu un profil de profesionisti veniti din diverse industrii, antreprenori si aspirati la aceasta pozitie.

Fiind o retea de social media, LinkedIn este o platforma excelenta de recrutare de personal. Dupa cum am mai amintit, utilizatorii isi pot incarca un CV care sa le ateste specializarea si cunostintele si pot fi contactati de alti membrii LinkedIn pentru ocuparea unei pozitii potrivite.

Mai mult, conexiunile care se fac prin acest website va pot aduce contacte folositoare de agentii de marketing, advertising, relatii publice, contabili, furnizori, asociati, parteneri samd. Nu rar se intampla ca utilizatorii sa fie persoane care doresc sa intre intr-un anumit domeniu cu o idee de afaceri si au nevoie de asociati care sa vina in ajutorul lor cu resurse financiare sau abilitati specializate.





Tags: linkedin afacerilinkedin recrutareidei de afacerilinkedinsocial media

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Magazin online. Promovarea prin Social Media

de Idei de afaceri
24 Oct 2023
Platformele sociale tind sa aiba o influenta tot mai mare in eCommerce-ul de astazi, principalul factor fiind increderea in recomandarea unui produs...

INFLUENCER MARKETING PE LINKEDIN

de Idei de afaceri
12 Apr 2022
Despre influencer marketing se vorbeste peste tot, dar putini sunt cei care il asociaza din prima cu LinkedIn. Ei bine, creator de continut poti fi...

Top 10 Idei de promovare pentru campaniile de Social Media ale unei afaceri

de Camelia Diaconu
07 Ian 2019
Social Media a devenit locul ideal de promovare al oricarui tip de business. Ofera o gama variata de oportunitati de promovare, singura conditie este...

Ai un restaurant? Iata 5 metode de promovare prin social media

de Camelia Diaconu
19 Mai 2020
Social media a devenit mediul perfect in care poti sa iti promovezi orice afacere, indiferent de domeniu. Este locul in care poti sa te diferentiezi...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]