Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Elon Musk intentioneaza sa isi numeasca un succesor la conducerea Twitter

de Bianca Tila 16 Feb. 2023 70
Elon Musk intentioneaza sa isi numeasca un succesor la conducerea Twitter
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In decursul zilei de ieri, Elon Musk a declarat ca intentioneaza sa-si numeasca un succesor in functia de CEO al Twitter pana la sfarsitul acestui an. Totusi, inainte de toate, acesta trebuie sa-si "stabilizeze" compania, potrivit News.ro.

"Cred ca trebuie sa stabilizez organizatia si sa ma asigur doar ca se afla intr-un loc sanatos din punct de vedere financiar si ca foaia de parcurs pentru produse este clar stabilita.
 
Banuiesc ca, probabil, spre sfarsitul acestui an ar trebui sa fie un moment bun pentru a gasi pe altcineva care sa conduca compania, deoarece cred ca ar trebui sa fie intr-o pozitie stabila la sfarsitul acestui an", a spus Musk la Summitul Guvernamental Mondial din Dubai.
 
In luna octombrie a anului trecut, Musk a preluat functie de CEO al Twitter, ca parte a achizitiei sale de 44 de miliarde de dolari a companiei. De asemenea, acesta a indicat la sfarsitul anului trecut ca nu se asteapta sa fie directorul companiei in mod permanent, in cele din urma predand fraiele altcuiva, precizeaza sursa citata.
 
Totodata, in decembrie 2022, Elon Musk a postat pe Twitter un sondaj prin care ii intreba pe utilizatori daca ar trebui sa demisioneze din aceasta functie. Majoritatea celor 17,5 milioane de voturi au raspuns afirmativ. "Voi demisiona din functia de CEO de indata ce voi gasi pe cineva suficient de prost pentru a accepta postul! Dupa aceea, voi conduce doar echipele de software si servere", a scris Musk pe Twitter dupa sondaj.
 
In aceeasi luna, Musk a inceput sa caute in mod activ un succesor. Pana la acest moment, mandatul sau la Twitter a fost dificil, marcat de reduceri masive de personal si agenti de publicitate care se retrag sau isi reduc cheltuielile pe platforma.
 
Investitorii Tesla sunt ingrijorati ca Musk ar putea fi distras de evenimentele de la Twitter intr-un moment dificil, in care producatorul auto se confrunta cu provocari legate de cerere si concurenta.
 
In acest sens, Musk a vandut actiuni Tesla de mai multe miliarde de dolari pentru a-si finaliza preluarea Twitter. Musk a adus in discutie gandirea din spatele achizitiei Twitter versus construirea propriei companii de social media.
 
"M-am gandit sa creez ceva de la zero, dar m-am gandit ca Twitter ar putea accelera progresul fata de crearea a ceva de la zero cu trei pana la cinci ani. Si cred ca asistam la o accelerare extraordinara a tehnologiei, astfel incat trei pana la cinci ani inseamna foarte mult", a spus Musk.
 
De asemenea, CEO-ul Twitter a vorbit despre motivatiile sale de cumparare a companiei, declarad ca este "putin ingrijorat de directia si efectul retelelor sociale asupra lumii, si in special al Twitter".


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: elon musktwitterceo twittersuccesor elon musk

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Noi planuri in zona online. Elon Musk discuta cu Amazon.com despre un potential parteneriat

de Bianca Tila
11 Dec 2023
Platforma sociala X discuta despre un potential parteneriat cu Amazon.com in domeniul publicitatii. In acest sens, reclamele de pe X ar deveni...

Campaniile de reclame sunt oprite. IBM suspenda publicitatea pe platforma lui Elon Musk

de Bianca Tila
17 Nov 2023
Toate campaniile de reclame achizitionate de IBM in cadrul platformei lui Elon Musk, X, au fost oprite. Decizia a fost luata dupa ce reclamele au...

UE investigheaza platforma lui Elon Musk pentru dezinformare

de Bianca Tila
13 Oct 2023
Dupa adoptarea noii legislatii privind serviciile digitale, X a devenit subiectul primei anchete realizate de Uniunea Europeana. UE a anuntat ca a...

Elon Musk are planuri noi pentru X. Platforma va taxa fiecare utilizator

de Bianca Tila
19 Sep 2023
Elon Musk vrea sa transforme X intr-un serviciu contracost. Fiecare utilizator va plati "o mica suma lunara" pentru a combate "armatele de boti"....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]