Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Foloseste tehnologia ca sa iti dezvolti afacerea

de Stefan Lungu 05 Mai. 2011 3730
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Dintre principalele mijloace de atragere a potentialilor clienti face parte si Twitter. Este un instrument fantastic pentru a face cunostinta cu noi segmente de public si pentru a incepe conversatii cu oamenii cu care ne dorim sa comunicam.

Twitter este un instrument folositor pentru afacerile la inceput de drum deoarece se pot bucura de aceleasi beneficii ca si cele care au un istoric pe piata. Daca ai content de calitate sau atractiv, poti atrage atentia oricui. Social media (in special Twitter) este adesea criticat pentru ca este dificil sa directionezi o conversatie catre o noua vanzare, dar asta nu inseamna ca nu merita sa investesti timp. Ba chiar este recomandat.

Care sunt instrumentele tehnice cheie ale afacerii tale si de ce?

Facebook este un spatiu in care poti testa si lansa o noua afacere. De fapt, sa ai o pagina bine administrata pentru fani este vital pentru a castiga increderea celor cu care comunici. Acestea fiind spuse, conversatia este inca uni-directionala, de aceea vom continua cu Twitter.

Tips and Tricks

•    Daca ai de gand sa folosesti Twitter, profita de toate instrumentele cu care este asociat pentru a-ti maximiza rezultatele. Poti vedea Refollow, Tweerdeck, Twaitter si SocialOomph.

•    Realizeaza cat de important este contentul de calitate pentru a-ti pastra si fideliza publicul. Asta inseamna sa fii mereu la curent cu tot ce se intampla in nisa in care activezi.

•    Nu fi prea incapatanat sau reticent cu privire la locurile in care gasesti noi relatii. Nu stii niciodata care poate fi urmatoare oportunitate pentru afacerea ta si de unde iti pot veni potentialii clienti.

•    Cand creezi content digital si cand incepi conversatii, fii autentic. Nu scrie din perspectiva companiei tale, ci comunica precum o persoana reala cu ganduri reale care se intampla sa fie acolo si sa ajute oamenii cu idei si solutii noi, sau pur si simplu stai de vorba.


Tags: atragerea clientilortwittersocial media

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

X va avea noi facilitati. Fosta Twitter pregateste functii de comunicare video

de Bianca Tila
11 Aug 2023
Elon Musk face pasi in directia dezvoltarii asa-numitei super aplicatii X. Fosta Twitter va avea in curand o functie de apelare video intre...

Musk nu se opreste din schimbari. X (Twitter) va trece la dark mode

de Bianca Tila
31 Iul 2023
Pe platforma cunoscuta pana nu demult drept Twitter lucrurile se schimba. Modul intunecat de afisare va deveni activ in mod implicit in cadrul...

Twitter: O noua functie speciala pentru publicarea articolelor

de Bianca Tila
19 Iul 2023
Seful Twitter a anuntat ca platforma va avea in curand o functie pentru publicarea articolelor lungi si complexe. Platforma sociala lucreaza la o...

Twitter ameninta Meta cu procesul. Elon Musk sustine ca Meta copiaza Twitter

de Bianca Tila
07 Iul 2023
Avocatii lui Elon Musk i-au transmis lui Mark Zuckerberg ca vor da Meta in judecata. Dupa ce Meta a lansat o noua retea sociala numita Threads,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]