Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Instagram lanseaza in Europa noile actualizari

de Bianca Tila 31 Ian. 2023 237
Instagram lanseaza in Europa noile actualizari
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

La finalul anului trecut, Instagram a lansat functia Notes. In prezent, aceasta este disponibila si in Europa, utilizatorii putand crea postari care contin doar text si emoji-uri.

In ceea ce priveste extinderea functiei, seful Instagram a anuntat ca poate fi folosita atat in Europa, cat si in Japonia. De asemenea, Adam Mosseri a mentionat ca intarzierea acestei functii in regiunile de mai sus are la baza verificarea legislatiei specifice.
 
De asemenea, Notes permite crearea unei postari de maxim 60 de caractere, fiind compusa exclusiv din text si emoji-uri. In acest sens, postarile pot fi construite din sectiunea de comunicare a platformei sociale.
 
In Inbox vor fi afisate postarile prietenilor apropriati si ale celor cu care exista o relatie reciproca de urmarire. Vizibilitatea acestor postari dureaza 24 de ore, acceptand raspunsuri de tip text de la cei care le pot vedea.
 
Ideea de la care a plecat Instagram cu aceasta noua functie este de a crea o modalitate prin care utilizatorii pot initia discutii scurte intre acestia.
 
In prezent, compania analizeaza lansarea Notes ca o aplicatie separata. Aceasta ar putea deveni un competitior serios pentru Twitter.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: instagramnoteseuropajaponia

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Instagram reuseste sa produca mai multi bani din reclame decat YouTube

de Bianca Tila
08 Apr 2024
Meta a fost obligata de o instanta sa faca publice cifrele pe care le produce. Acestea au aratat cum Instagram aduce companiei mai multi bani din...

TikTok pregateste un rival pentru Instagram

de Bianca Tila
13 Mar 2024
Codul aplicatiei TikTok dezvaluie o noua aplicatie, numita TikTok Photos. Aparent, compania lucreaza in prezent la aceasta. Referintele despre...

Mark Zuckerberg isi cere scuze. Efectele Instagram asupra copiilor sunt majore

de Bianca Tila
01 Feb 2024
Mark Zuckerberg, seful Meta, le-a cerut scuze parintilor care l-au acuzat ca Instagram a contribuit la exploatarea sau sinuciderea copiilor....

Facebook si Instagram au luat o decizie. Noi restrictii pentru tineri

de Bianca Tila
10 Ian 2024
Meta a decis sa introduca noi restrictii pentru tineri, pe fondul efectelor negative ale retelelor sale sociale. In acest sens, compania a decis sa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]