Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Instagram lanseaza o noua functie. Utilizatorii vor putea cumpara direct din chat

de Bianca Tila 19 Iul. 2022 869
Instagram lanseaza o noua functie. Utilizatorii vor putea cumpara direct din chat
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Meta a introdus o noua functie de shopping pentru Instagram. Aceasta le permite utilizatorilor sa cumpere si sa urmareasca comanda direct din aplicatie.

Anuntul implementarii acestei functii a fost facut de Mark Zuckerberg, co-fondator si presedintele Facebook. Optiunea pe care Instagram urmeaza s-o puna in aplicare le da ocazia utilizatorilor sa realizeze cumparaturi direct de la firme. In functia de chat din Instagram, utilizatorii pot lua legatura direct cu businessurile.
 
Aceasta functie incearca sa ramana la stadiul de simplitate, semanand cat mai mult cu o comunicare obisnuita. Intreg procesul se desfasoara in fereastra de chat.
 
Utilizatorul trebuie sa scrie un mesaj businessului de la care doreste sa achizitioneze un produs, oferind informatii despre respectivul produs (marime, culoare, etc.). Ulterior, firma va raspunde cu o cerere de plata pe care utilizatorul trebuie sa o apese pentru a achita.
 
Cumparaturile facute prin aceasta modalitate vor fi insotite de suport utilizatorilor. In fereastra de chat se poate urmari evolutia comenzii. Pentru inceput, noua optiune Instagram va fi disponibila doar in Statele Unite.
 
Pentru gigantul american, pasul de a lansa optiunea de shopping prin chat este unul firesc. De asemenea, functia s-a construit avand la baza faptul ca in fiecare saptamana, un miliard de oameni folosesc aplicatiile Meta pentru a lua legatura cu companiile, in vederea diverselor informatii.
 

Instagram

 
Instagram este una dintre cele mai populare aplicatii. Aceasta s-a bucurat de un succes enorm, inca de la inceput. Dupa lansarea aplicatiei, chiar in prima zi, peste 25.000 de persoane si-au facut cont pe Instagram.
 
De asemenea, la o luna dupa lansare s-au inregistrat un milion de utilizatori. Comparativ cu Twitter care a avut nevoie de aproximativ  doi ani pentru a ajunge la acest nivel, Instagram a castigat teren.
 
In 2012, Instagram a fost achizitionata de Facebook pentru un miliard de dolari. La acel moment, aplicatia inregistra 30 de milioane de utilizatori.
 
Instagram a castigat din ce in ce mai mult teren in fata altor aplicatii, prin modurile sale unice. In 2013, aplicatia a introdus functia video care a starnit curiozitate, in primele 24 de ore au fost incarcate cinci milioane de videoclipuri.
 
Se estimeaza ca pe Instagram se posteaza zilnic 80 de milioane de poze si 100 de milioane de InstaStories. In ceea ce priveste like-ul, acesta numara 3,5 miliarde zilnic.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: instagramfunctie shopping

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Instagram reuseste sa produca mai multi bani din reclame decat YouTube

de Bianca Tila
08 Apr 2024
Meta a fost obligata de o instanta sa faca publice cifrele pe care le produce. Acestea au aratat cum Instagram aduce companiei mai multi bani din...

TikTok pregateste un rival pentru Instagram

de Bianca Tila
13 Mar 2024
Codul aplicatiei TikTok dezvaluie o noua aplicatie, numita TikTok Photos. Aparent, compania lucreaza in prezent la aceasta. Referintele despre...

Mark Zuckerberg isi cere scuze. Efectele Instagram asupra copiilor sunt majore

de Bianca Tila
01 Feb 2024
Mark Zuckerberg, seful Meta, le-a cerut scuze parintilor care l-au acuzat ca Instagram a contribuit la exploatarea sau sinuciderea copiilor....

Facebook si Instagram au luat o decizie. Noi restrictii pentru tineri

de Bianca Tila
10 Ian 2024
Meta a decis sa introduca noi restrictii pentru tineri, pe fondul efectelor negative ale retelelor sale sociale. In acest sens, compania a decis sa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]