Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Instagram: Optiuni pentru programarea postarilor

de Bianca Tila 08 Nov. 2022 495
Instagram: Optiuni pentru programarea postarilor
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Instagram implementeaza noi optiuni. Cu ajutorul facilitatilor, creatorii de continut si brandurile vor putea programa postarile pe Instagram direct din aplicatie.

Instagram a venit in ajutorul creatorilor de continut si a brandurilor cu o optiune de programare a postarilor, fara a mai apela la alte solutii, potrivit News.ro.
 
Instagram a decis lansarea functiei de programare a postarilor dupa realizarea unor teste in ultimele saptamani. Funtia va fi dispobila pentru anumite branduri si creatori de continut. Astfel, nu toti utilizatorii se vor bucura de noua functie a platformei.
 
In cadrul aplicatiei vor putea fi programate fotografii si Reel-uri pe o perioada de pana la 75 de zile cu ajutorul noii facilitati.
 
Aceasta optiune poate fi gasita in cadrul procesului de publicare, la "Advanced Settings". De asemenea, se poate alege ora si data dorita, dupa care se revine la fluxul normal de publicare.
 
In ceea ce priveste procesul de programare, acesta nu este cel mai simplu, insa scuteste utilizatorii de apelarea la solutii terte sau la aplicatia Creator Studio dezvoltata separat de Meta.
 
Facebook ofera aceasta facilitate de programare de multi ani pentru pagini. In schimb, Instagram lanseaza aceasta oferta tarziu, disponibila anumitor conturi. Momentan, nu se stie cand si daca optiunea programarii postarilor pe Instagram va fi disponibila pentru toti utilizatorii.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: instagrammetafacebookprogramare postari

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Meta va opri functionarea celei mai noi platforme sociale in Turcia

de Bianca Tila
16 Apr 2024
Platforma sociala Threads se va opri temporar in Turcia, pana cand Meta va reusi sa puna in aplicare un ordin al autoritatilor locale. Threads va...

Instagram reuseste sa produca mai multi bani din reclame decat YouTube

de Bianca Tila
08 Apr 2024
Meta a fost obligata de o instanta sa faca publice cifrele pe care le produce. Acestea au aratat cum Instagram aduce companiei mai multi bani din...

TikTok pregateste un rival pentru Instagram

de Bianca Tila
13 Mar 2024
Codul aplicatiei TikTok dezvaluie o noua aplicatie, numita TikTok Photos. Aparent, compania lucreaza in prezent la aceasta. Referintele despre...

Meta foloseste AI-ul pentru imbunatatirea algoritmului

de Bianca Tila
11 Mar 2024
Algoritmul care recomanda clipuri video utilizatorilor de Facebook va folosi inteligenta artificiala. Aceasta schimbare vrea sa aduca recomandari mai...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]