Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Instagram va afisa mai multe reclame

de Bianca Tila 05 Oct. 2022 711
Instagram va afisa mai multe reclame
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Meta are planuri de revenire dupa prima scadere a veniturilor trimestriale din istoria companiei. In acest sens, Meta vrea sa afiseze mai multe reclame in propriile produse si in special in Instagram, informeaza news.ro.

In prezent, in feed-ul principal al aplicatiei Instagram ruleaza foarte multe reclame. In curand, Meta vrea sa afiseze reclame si in cadrul altor sectiuni pentru o crestere a veniturilor.
 
Meta a facut deja demersurile acestei schimbari. Brandurile pot cumpara reclame ce vor fi afisate in sectiunea Explore. In ceea ce priveste diferenta de continut, acestea vor ocupa mai mult spatiu, mai exact dimensiunea a patru imagini.
 
De asemenea, Meta planuieste sa apara reclame si in fluxul profilurilor personale, care nu trebuie confundat cu profilul propriu-zis. In acest caz, in fluxul unui profil personal se va putea ajunge dupa parcurgerea unei postari din cadrul unui profil, derulandu-se in jos.
 
In ceea ce priveste perspectiva Instagram, aceasta spune ca va imparti veniturile din reclamele afisate in fluxurile profilurilor personale cu unii dintre creatorii de continut. Insa, compania nu a oferit mai multe detalii in acest sens.
 
Compania a inceput sa testeze un nou format, unul mai scurt de reclame ce pot fi sarite pentru Reels. De asemenea, acestea vor fi afisate la finalul unui clip si pot avea intre 4 - 10 secunde.
 
In cadrul testelor facute de companie se afla si o reclama ce ia forma unui carusel de imagini cu derulare orizontala. Aceasta urmeaza sa se afiseze in partea de jos a clipurilor video din cadrul sectiunii Reels din Facebook.
 
Meta incearca sa creasca veniturile din reclame cu orice pret. Acest an s-a prezentat descurajator pentru companie, inregistrand in al doilea trimestru al anului prima scadere a veniturilor. In acest sens, s-au afisat scaderi cu doar 2%, insa Meta se astepta la o scadere cuprinsa intre 2% - 11% pentru al treilea trimestru al anului.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: instagrammetareclame

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

TikTok pregateste un rival pentru Instagram

de Bianca Tila
13 Mar 2024
Codul aplicatiei TikTok dezvaluie o noua aplicatie, numita TikTok Photos. Aparent, compania lucreaza in prezent la aceasta. Referintele despre...

Meta foloseste AI-ul pentru imbunatatirea algoritmului

de Bianca Tila
11 Mar 2024
Algoritmul care recomanda clipuri video utilizatorilor de Facebook va folosi inteligenta artificiala. Aceasta schimbare vrea sa aduca recomandari mai...

Meta infiinteaza o echipa pentru a combate dezinformarea cu ajutorul AI

de Bianca Tila
26 Feb 2024
Meta va infiinta o echipa pentru a combate dezinformarea si utilizarea abuziva a inteligentei artificiale generative in perspectiva alegerilor din...

Mark Zuckerberg isi cere scuze. Efectele Instagram asupra copiilor sunt majore

de Bianca Tila
01 Feb 2024
Mark Zuckerberg, seful Meta, le-a cerut scuze parintilor care l-au acuzat ca Instagram a contribuit la exploatarea sau sinuciderea copiilor....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]