Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lansari noi in domeniul mesageriei. WhatsApp vs Telegram

de Bianca Tila 20 Iun. 2022 814
Lansari noi in domeniul mesageriei. WhatsApp vs Telegram
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

WhatsApp si Telegram sunt cele mai folosite aplicatii din domeniul mesageriei, cele doua prezinta un serviciu instant de comunicare, fiind disponibil pe diverse dispozitive. WhatsApp lanseaza o serie de optiuni pentru protejarea intimitatii, in timp ce Telegram isi lanseaza primul abonament.

In ceea ce priveste aplicatia gratuita WhatsApp, informatiile completate de utilizatori vor beneficia de un control granular, ce le va permite acestora sa blocheze accesul pentru anumite persoane. In schimb, Telegram Premium ofera un abonament lunar de 5 dolari/ luna prin care utilizatorii vor beneficia de upload pentru fisiere mari, download-uri mai rapide si alte functii suplimentare.
 

WhatsApp

Aplicatia isi extinde optiunile pentru utilizatori. In ceea ce priveste disponibilitatea informatiilor personale, WhatsApp a venit cu noutati. Pana la acest moment, utilizatorii aveau trei optiuni in acest sens: Everyone, My Contacts si Nobody.
 
WhatsApp a introdus o noua optiune "My Contacts Except...", pe care utilizatorii o pot folosit pentru a ascunde unele informatii personale de anumite contacte. Aceasta poate fi folosita pentru descrierea personala de la About, imaginea de profil, posturile de la Status si functia Last Seen.
 
Noua optiune vine ca un ajutor, mai ales in cazul Last Seen. Aceasta functie arata ultimul moment cand utilizatorul a fost conectat pe aplicatie, lucru ce poate reprezenta un risc privind intimitatea.


 
WhatsApp a lansat si o functie prin care utilizatorii pot opri sunetul anumitor persoane in cadrul conferintelor video. Functia faciliteaza comunicarea, mai ales atunci cand unii participanti uita sa-si opreasca microfonul. 
 
In cadrul conferintelor audio, WhatsApp aduce posibilitatea trimiterii unui mesaj scris in privat unuia dintre participanti, direct din interfata acestuia in timpul conferintei.
 
De asemenea, aplicatia lucreaza intens la diverse functii pentru eficientizarea comunicarii intre persoane. WhatsApp este cea mai populara aplicatie cand vine vorba de comunicare, insa se afla in urma competitorilor la capitolul functionalitate. Asadar, aceasta incearca sa micsoreze problemele care pot duce la pierderea unora dintre utilizatori, prin implementarea unor optiuni noi. 
 

Telegram

In urma cu cateva saptamani, Telegram anunta lansarea unui abonament prin care oferea functii suplimentare si promisiunea ca nu va avea un impact negativ asupra functionalitatii oferite celorlalti utilizatori.
 
Abonatii ce platesc 5 dolari pe luna pentru acest serviciu se vor putea bucura de trimiterea fisierelor de pana la 4GB, in loc de 2GB, cat au voie restul utilizatorilor si cat era limita generala pana acum. 
 
Pentru platitori, abonamentul va oferi download-uri mai rapide. Un minus al acestei functii este ca Telegram nu a oferit detalii, astfel ca nu se stie exact ce viteze vor avea abonatii si care este diferenta fata de viteza normala.


 
Abonamentul Premium merge pe principiul dublarii capacitatilor oferite celorlalti utilizatori. Abonatii vor putea urmarii pana la 1.000 de canale, in loc de 500 si pot crea pana la 20 de link-uri publice cu t.me, in loc de 10. De asemenea, abonatii beneficiaza si de salvarea a 400 de GIF-uri in loc de 200.
 
Abonatii vor putea schimba pictograma aplicatiei si nu vor mai vedea mesajele sponsorizate ce apar in canalele publice de discutii. Telegram a acumulat aproximativ 700 de milioane de utilizatori care folosesc serviciul cel putin o data pe luna. 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: whatsapptelegramtelegram premiumoptiuni pentru protejarea intimitatii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

WhatsApp aduce imbunatatiri. Continutul multimedia va beneficia de calitate HD

de Bianca Tila
28 Mar 2024
WhatsApp face pasi mici pentru a ajunge la nivelul de functionalitate oferit de concurenta de multi ani. In prezent, aplicatia este capabila sa...

WhatsApp: Mesajele vocale se sterg singure

de Bianca Tila
08 Dec 2023
WhatsApp integreaza mesaje vocale care se sterg automat dupa ce sunt ascultate de catre destinatar. Cursa imbunatatirii functionalitatilor si...

WhatsApp: Optiune de logare cu adresa de e-mail

de Bianca Tila
27 Nov 2023
WhatsApp a testat timp de cateva luni, in versiunea beta a aplicatiei, optiunea de logare cu adresa de e-mail. Compania a inceput sa implemeneze o...

WhatsApp nu renunta. Afisarea reclamelor ramane in picioare

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Seful WhatsApp spune ca exista o posibilitatea de a introduce reclame, dupa ce a negat acest fapt. In luna septembrie, Financial Times scria ca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]