Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Meta: Facilitati contra cost in produse

de Bianca Tila 01 Sep. 2022 695
Meta: Facilitati contra cost in produse
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In urmatorii ani, Facebook, Instagram si WhatsApp vor lansa noi facilitati pentru care utilizatorii vor trebui sa plateasca, cel mai probabil, un abonament lunar, conform news.ro.

Meta este in continua cautare de solutii alternative de monitorizare, dupa ce a fost lovita serios de noul sistem de protejare a intimitatii implementata de Apple pe iPhone su iPad. Programul aplicatiilor nu mai puteau afisa activitatea utilizatorilor fara acordul acestora.
 
In acest sens, compania americana vrea sa lanseze facilitati contra cost in cadrul produselor sale. Astfel, anumite aplicatii din Facebook, Instagram si WhatsApp vor fi disponibile pe viitor doar celor care platesc.
 
De asemenea, Meta a anuntat ca va infiinta o noua divizie, cu scopul de a identifica si construi in produsele companiei functiile pentru care utilizatorii sa fie dispusi sa plateasca.
 
Noua divizie va purta numele de "New Monetization Experiences" si va fi condusa de Pratiti Raychoudhury, care era pana la acest moment seful pe partea de cercetare al companiei americane.
 
In urmatorii cinci ani am putea observa o abordare diferita de cea prezenta, care va conduce spre diversificarea veniturilor, potrivit oficialilor Meta. In prezent, majoritatea veniturilor mari ale companiei provin din reclame.
 
De asemenea, Meta are si cateva functii platite precum taxarea firmelor care vor sa ia legatura cu clientii pe WhatsApp si plata unui abonament pentru accesarea continutului exclusiv in ceea ce ii priveste pe administratorii grupurilor de Facebook. Totusi, acestea nu sunt servicii prin care Meta sa ceara direct bani de la cele peste doua miliarde de utilizatori pe care ii detine.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: metafacebookwhatsappinstagramfacilitati

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Meta va opri functionarea celei mai noi platforme sociale in Turcia

de Bianca Tila
16 Apr 2024
Platforma sociala Threads se va opri temporar in Turcia, pana cand Meta va reusi sa puna in aplicare un ordin al autoritatilor locale. Threads va...

Instagram reuseste sa produca mai multi bani din reclame decat YouTube

de Bianca Tila
08 Apr 2024
Meta a fost obligata de o instanta sa faca publice cifrele pe care le produce. Acestea au aratat cum Instagram aduce companiei mai multi bani din...

WhatsApp aduce imbunatatiri. Continutul multimedia va beneficia de calitate HD

de Bianca Tila
28 Mar 2024
WhatsApp face pasi mici pentru a ajunge la nivelul de functionalitate oferit de concurenta de multi ani. In prezent, aplicatia este capabila sa...

TikTok pregateste un rival pentru Instagram

de Bianca Tila
13 Mar 2024
Codul aplicatiei TikTok dezvaluie o noua aplicatie, numita TikTok Photos. Aparent, compania lucreaza in prezent la aceasta. Referintele despre...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]