Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Meta lanseaza o noua functie de comunicare pentru Facebook si Messenger

de Bianca Tila 14 Sep. 2022 629
Meta lanseaza o noua functie de comunicare pentru Facebook si Messenger
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Un nou tip de comunicare va sta la dispozitia grupurilor de Facebook si a celor de discutii de pe Messenger. Acesta imprumuta principiile de functionare de la alte aplicatii, informeaza News.ro.

O noua facilitate a fost anuntata de Mark Zuckerberg  pentru grupurile de discutii. Noua functie de comunicare se numeste Community Chats si copiaza mai multe elemente de la Discord si alte aplicatii de comunicare.
 
In aceasta noua forma, grupurile de discutii  vor putea fi organizate pe categorii. De asemenea, categoriile pot fi stabilite in functie de continut sau de interesul participantilor. Utilizatorii pot comunica intre ei pe marginea temelor alese, fara a fi neaparat prieteni virtuali.
 
Pentru grupurile care au un numar semnificativ de membrii, aceasta noua abordare aduce un plus de ordine si control. De asemenea, in aceste grupuri nu exista o organizare a continutului, iar informatia poate fi gasita greu. In acest sens, Meta a venit cu o solutie.
 
In ceea ce priveste categoriile, acestea pot fi create mai mult sau mai putin nisate. O categorie poate sa poarte numele de "Parinti de fete care joaca tenis", astfel parintii pot discuta strict pe acest subiect.
 
Utilizatorii meta pot adera la categoriile de discutii de care sunt interesati, fara a fi intrerupti de alte discutii ce nu sunt in aria de interes. Meta a venit aici cu solutia de a nu citi toate mesajele dintr-un grup de discutii. 
 
Community Chats are in componenta sa suport pentru video si audio. In acest fel, pot exista categorii speciale pentru comunicare audio sau video, unde o sesiune video din cadrul functiei poate avea pana la 30 de persoane.
 
Facilitatea va fi implementata abia dupa cateva saptamani de teste atat pentru grupurile de Facebook, cat si pentru grupurile de discutii din Messenger.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: community chatsfacebookmeta

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Meta foloseste AI-ul pentru imbunatatirea algoritmului

de Bianca Tila
11 Mar 2024
Algoritmul care recomanda clipuri video utilizatorilor de Facebook va folosi inteligenta artificiala. Aceasta schimbare vrea sa aduca recomandari mai...

Facebook vrea sa inchida sectiunea de stiri

de Bianca Tila
01 Mar 2024
Sectiunea dedicata stirilor din Facebook va disparea din aplicatia platformei pentru Statele Unite si Australia. Meta vrea sa se distanteze de acest...

Meta infiinteaza o echipa pentru a combate dezinformarea cu ajutorul AI

de Bianca Tila
26 Feb 2024
Meta va infiinta o echipa pentru a combate dezinformarea si utilizarea abuziva a inteligentei artificiale generative in perspectiva alegerilor din...

Meta ia masuri pentru protejarea minorilor

de Bianca Tila
26 Ian 2024
Meta a implementat o serie de masuri pentru protejarea minorilor. Compania a inceput sa adauge mai multe restrictii pentru protejarea celor mici,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]