Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Meta pregateste schimbari pentru platformele sale. Formatul Reels ajunge in Facebook Watch

de Bianca Tila 03 Mai. 2023 195
Meta pregateste schimbari pentru platformele sale. Formatul Reels ajunge in Facebook Watch
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Formatul video vertical pe care Meta il numeste Reels va fi promovat in partea de sus a sectiunii dedicate continutului video, Facebook Watch.

Noutatile au fost anuntate de Mark Zuckerberg, introducand formatul Reels in Facebook Watch, pagina care gazduieste continutul video traditional din cadrul platformei sociale.
 
Video-urile in format Reels vor fi afisate in partea de sus a paginii principale din Facebook Watch, la fel ca in newsfeed. In momentul in care utilizatorul va face scroll vertical, va vedea filmarile traditionale si cele in format vertical.
 
De asemenea, utilizatorii vor avea un plus de control asupra continutului pe care il vad in formatul Reels, potrivit sefului Meta. Noua facilitate vine cu doua butoane noi - Show more si Show less.
 
Butoanele vor putea fi folosite pentru a indica algoritmului ce fel de filmari sunt pe placul utilizatorilor. Functia "Show more" utilizata la o filmare cu mancare va creste temporar rankarea acestui tip de filmari, pentru a fi aduse mai frecvent in fata.
 
In acest sens, formatul Reels va afisa o serie de tag-uri care vor indica motivul pentru care algoritmul recomanda o anumita filmare. Un video poate fi recomandat de acesta daca a fost apreciat de un prieten.
 
Pe Instagram, acest tip de format a prins avant. In plus, Reels contribuie la cresterea platformei, chiar daca Meta evita sa vorbeasca despre performantele acestuia pe Facebook.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: facebookinstagramreelsfacebook watch

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Instagram reuseste sa produca mai multi bani din reclame decat YouTube

de Bianca Tila
08 Apr 2024
Meta a fost obligata de o instanta sa faca publice cifrele pe care le produce. Acestea au aratat cum Instagram aduce companiei mai multi bani din...

TikTok pregateste un rival pentru Instagram

de Bianca Tila
13 Mar 2024
Codul aplicatiei TikTok dezvaluie o noua aplicatie, numita TikTok Photos. Aparent, compania lucreaza in prezent la aceasta. Referintele despre...

Facebook vrea sa inchida sectiunea de stiri

de Bianca Tila
01 Mar 2024
Sectiunea dedicata stirilor din Facebook va disparea din aplicatia platformei pentru Statele Unite si Australia. Meta vrea sa se distanteze de acest...

Mark Zuckerberg isi cere scuze. Efectele Instagram asupra copiilor sunt majore

de Bianca Tila
01 Feb 2024
Mark Zuckerberg, seful Meta, le-a cerut scuze parintilor care l-au acuzat ca Instagram a contribuit la exploatarea sau sinuciderea copiilor....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]