Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Meta Verified: Un abonament mai scump decat cel introdus pe Twitter

de Bianca Tila 20 Feb. 2023 70
Meta Verified: Un abonament mai scump decat cel introdus pe Twitter
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mark Zuckerberg a anuntat introducerea pe Facebook a noului serviciu pe baza de abonament, numit Meta Verified. Acesta prezinta caracteristici asemanatoare cu abonamentul Blue conceput de Elon Musk pe Twitter.

Abonamentul va fi marcat printr-o bifa albastra, care va permite verificarea contului cu un act de identitate guvernamental, potrivit fondatorului companiei. De asemenea, aceasta verificare ofera protectie suplimentara fata de conturile-clona si da acces direct la serviciul de relatii cu clientii.
 
Pachetul de abonament pentru Facebook, care va fi lansat mai tarziu in aceasta saptamana, va avea un pret incepand de la 11,99 dolari pe luna pe web sau 14,99 dolari pe luna pe sistemul Apple iOS si Android.
 
"Noua functie este despre sporirea autenticitatii si securitatii serviciilor noastre. Pretul Meta Verified pleaca de la 11,99 dolari/luna pentru web sau 14,99 dolari/luna pentru iOS. Il vom lansa in Australia si Noua Zeelanda saptamana aceasta si curand si in alte tari", a spus seful Meta.
 
In ceea ce priveste diferenta de pret, aceasta vine din comisionul pe care Apple si Google il opresc din tranzactiile realizate pe propriile platforme.
 
Lansarea din aceasta saptamana va avea loc in Australia si Noua Zeelanda, urmand lansari graduale in alte tari. Meta urmeaza modelul Twitter, care a anuntat luna trecuta ca Twitter Blue va avea un pret de 11 dolari pe luna.
 
Directorul Meta a anuntat ca urmeaza sa lanseze mai multe produse noi care "ar imputernici creatorii sa fie mult mai productivi si mai creativi". Meta se alatura companiilor precum Snap si Telegram care au lansat anul trecut servicii de abonament cu plata, ca noua sursa de venit.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: metafacebookabonamentmeta verified

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Meta va opri functionarea celei mai noi platforme sociale in Turcia

de Bianca Tila
16 Apr 2024
Platforma sociala Threads se va opri temporar in Turcia, pana cand Meta va reusi sa puna in aplicare un ordin al autoritatilor locale. Threads va...

Meta foloseste AI-ul pentru imbunatatirea algoritmului

de Bianca Tila
11 Mar 2024
Algoritmul care recomanda clipuri video utilizatorilor de Facebook va folosi inteligenta artificiala. Aceasta schimbare vrea sa aduca recomandari mai...

Facebook vrea sa inchida sectiunea de stiri

de Bianca Tila
01 Mar 2024
Sectiunea dedicata stirilor din Facebook va disparea din aplicatia platformei pentru Statele Unite si Australia. Meta vrea sa se distanteze de acest...

Meta infiinteaza o echipa pentru a combate dezinformarea cu ajutorul AI

de Bianca Tila
26 Feb 2024
Meta va infiinta o echipa pentru a combate dezinformarea si utilizarea abuziva a inteligentei artificiale generative in perspectiva alegerilor din...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]