Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministrul Turismului: Campanie nationala alaturi de influenceri

de Bianca Tila 19 Aug. 2022 656
Ministrul Turismului: Campanie nationala alaturi de influenceri
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ministrul Tursimului, Daniel Cadariu, a mentionat faptul ca pana la 30 iunie, numarul turistilor de pe litoral a crescut cu 35%, datele pana la finalul anului aratand un trend crescator. Ministrul a anuntat ca se lucreaza la o campanie nationala de promovare a destinatiilor interne.

Ministrul Turismului are in plan promovarea destinatiilor turistice din Romania printr-o campanie nationla cu influenceri. Valoarea acestui contract este de 100.000 de euro.
 
"Pana la 30 iunie, numarul turistilor de pe litoral a crescut cu 35%. Daca anul trecut, in aceeasi perioada, au fost aproximativ 200.000 de turisti, in prima jumatate a acestui an au fost 267.000 de turisti", a afirmat la Digi 24 ministrul Tuismului. 
 
De asemenea, Ministrul a precizat ca trendul trebuie confirmat de datele oficiale pana la finalul anului, existand sperante ca acesta se va mentine.
 
Ministrul Turismului a fost intrebat daca exista vreun plan pentru ca cel putin o parte dintre cele sase miliarde de euro cheltuite de romani, anul acesta, pe vacantele in strainatate sa ramana in tara. Acesta a raspuns hotarat ca nu exista aceasata posibilitate, mai ales acum, dupa doi ani de pandemie.
 
"Fara discutie, fara discutie, incercam sa adoptam tot felul de masuri care sa incurajeze (...) Pe de alta parte, sa nu uitam, ne aflam in momentul in care am trecut de 2 ani de pandemie. Nu putem sa nu constatam ca romanii isi doresc, dupa 2 ani de zile de petrecut concedii in Romania, atat cat s-a putut si cat restrictiilele-au permis, sunt dornici sa calatoreasca in strainatate". 
 
Daniel Cadariu este increzator in ceea ce piveste noul proiect. Activitatea de promovare a obiectivelor si a destinatiilor turistice din Romania cu ajutoul creatorilor de continut poate conduce catre dezvoltarea platformei ministerului Romaniei.
 
"In primul rand, una din aceste actiuni prevede o achizitie publica pentru a dezvolta platforma ministerului Romania.Travel. Va fi punctul de plecare a acestei promovari. In paralel, vom apela la acea forma de promovare prin intermediul influencer-ilor.
 
Trebuie sa ne raportam la bugetul pe care il avem si e un inceput, avand in vedere ca, cel putin in ultimii 2 ani de zile, nu s-a facut nimic pe componenta de promovare", a adaugat Cadariu.  


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: ministerul turismuluidaniel cadariuinfluencer

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]