Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Netflix: Abonatii petrec doua ore pe zi in cadrul platformei

de Bianca Tila 18 Oct. 2024 9
Netflix: Abonatii petrec doua ore pe zi in cadrul platformei
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Netflix se bucura de rezultate financiare impresionante, dar si de cateva analize asupra utilizatorilor.

In ultimul trimestru, compaia a inregistrat o crestere importanta. Sefii Netflix au oferit informatii despre modul in care este folosita platforma de streaming si despre planurile viitoare.
 
In medie, abonatii petrec zilnic doua ore urmarind continutul disponibil, conform reprezentantilor companiei. Acestia nu au oferit mai multe detalii, spunand ca indicatorul in discutie a crescut fata de anul anterior.
 
Tarile mari contribuie cu mai putin de 10% din nivelul total de folosire al platformei. Totusi, sefii companiei sunt de parere ca exista un mare potential de crestere in tarile mari si ca acesta poate fi atins oferind mai mult continut de calitate.
 
"Crearea continutului pentru un public atat de larg si diferit, este dificila. De aceea, alte platforme, lipsite de amploarea continutului nostru, cauta din ce in ce mai mult sa-si grupeze ofertele", se arata in scrisoarea Netflix catre investitori.
 
Acesta a fost unul din ultimele trimestre in care Netflix a oferit date publice despre numarul abonatilor. Incepand de anul viitor, compania nu va mai oferi aceste informatii.
 
In ultimul trimestru, compania a dobandit 5,1 milioane de noi abonati, ajugand la 282,7 milioane de abonati. Aproape jumatate din utilizatorii noi au ales abonamentul cu reclame si mai ieftin. 
 
Netflix se confrunta cu o competitie din ce in ce mai acerba. Compania se lupta cu Disney+, Amazon Prime Video, Max, Apple TV+ si YouTube.
 
Fiecare platforma are propriile avantaje si strategii, ceea ce face ca lupta sa fie din ce in ce mai dinamica. Pe masura ce serviciile de streaming continua sa evolueze, consumatorii beneficiaza de o diversitate tot mai mare de optiuni.
 
Cu toate acestea, Netflix isi pastreaza pozitia de lider prin introducerea de noi strategii.
 

Netflix

 
Netflix este unul dintre cele mai populare servicii de streaming. Acesta ofera o gama larga de filme, seriale, documentare si programe originale. Initial, compania a inceput cu inchirierea de DVD-uri in 1997, insa s-a transformat in platforma de streaming in 2007.
 
Netflix investeste in continut original, oferind abonamente, accesibilitate si algoritmi de recomandare. Platforma este disponibila in majoritatea tarilor din lume, adaptandu-se la pietele locale prin oferirea de continut specific si subtitrari.
 
Compania investeste masiv pentru a oferi abonatilor continut original, anual cheltuie peste 17 miliarde de dolari in productia de filme si seriale.
 
In ceea ce priveste actiunile Netflix, acestea au avut o volatilitate mare pe piata de capital, avand perioade de crestere rapida, dar si corectii semnificative.
 
In ultimii ani, Netflix a facut fata concurentei in crestere din partea altor platforme de streaming.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: netflixactivitate abonaticresteredate financiare

Urmareste-ne pe Google News


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








[x]