Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Prezenta online va fi ascunsa

de Bianca Tila 04 Iul. 2022 723
Prezenta online va fi ascunsa
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Una dintre cele mai populare aplicatii de chat va oferi operatiunea dezactivarii functiei de prezenta online. WhatsApp va ascunde functia prin care arata cand utilizatorul este online.

Aplicatia detinuta de Meta lucreaza la imbunatatirea aplicatiei. Inginerii WhatsApp incearca sa adauge functii de baza ce ar fi trebuit sa faca de multa vreme parte din portofoliul aplicatiei.
 
In codul versiunii beta a aplicatiei de Android, aceasta lucreaza la implementarea ascunderii prezentei online. Aceasta functie este una elementara de protejare a intimitatii, pe care aplicatia nu a dezvoltat-o pana in prezent.
 
Cu ajutorul acestei optiuni, utilizatorul va putea stabili cine poate si cine nu poate sa vada cand este online. In prezent, pe WhatsApp este afisat in mod implicit ultimul contact al utilizatorului, fara a exista neaprat o conversatie in derulare intre doua persoane. 
 
Aceasta viitoare optiune va veni in completarea controlului setat de WhatApp. Recent, aplicatia a oferit un mare control asupra optiunii Last Seen, care arata cand a fost vazut ultima oara un utilizator online.
 
Inginerii din cadrul WhatsApp au lucrat in ultimele sase luni la mai multe noutati, potrivit modului de lansare a facilitatilor ce au avut loc pana la acest moment. In acest sens, se estimeaza ca lansarea functiei de ascundere a prezentei online este la doar cateva saptamani distanta.
 
 

Aplicatia de chat - WhatsApp

 
WhatsApp a reusit sa se faca remarcat prin principiile sale. Aceasta aplicatie este una dintre putinele care nu stocheaza datele utilizatorului. Aplicatia a reusit sa adune o diversitate de membrii prin faptul ca are nevoie doar de numarul de telefon si de serviciile sale de date. 
 
Din momentul in care mesajul este trimis catre un alt utilizator, pe server nu ramane nimic salvat. WhatsApp da posibilitatea stocarii unui backup al conversatiilor in Google Drive sau iCloud.
 
WhatsApp este utilizat de peste doua miliarde de utilizatori, in prezent.
 
Pe langa minusurile pe care aceasta companie incearca sa le rezolve, WhatsApp a inovat comunicarea scrisa. Utilizatorii au ocaiza de a-si trimite imagini, videoclipuri si mesaje personalizate prin diverse fonduri (italic, taiat si ingrosat).
 
WhatsApp este o aplicatie gratuita de mesagerie, care foloseste conexiunea la Internet a telefonului pentru a permite utilizatorului sa trimita mesaje. Printre avantajele acestei aplicatii se numara apelarea video sau audio intre utilizatori si accesarea web.
 
Aplicatia a fost creata de WhatsApp Inc. in California si a fost achizitionata in februarie 2014 de Facebook pentru aproximativ 19 miliarde de dolari. 
 
WhatsApp a reusit sa devina cea mai folosita aplicatie de chat din lume.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: whatsappaplicatie de chatlast seen

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

WhatsApp aduce imbunatatiri. Continutul multimedia va beneficia de calitate HD

de Bianca Tila
28 Mar 2024
WhatsApp face pasi mici pentru a ajunge la nivelul de functionalitate oferit de concurenta de multi ani. In prezent, aplicatia este capabila sa...

WhatsApp: Mesajele vocale se sterg singure

de Bianca Tila
08 Dec 2023
WhatsApp integreaza mesaje vocale care se sterg automat dupa ce sunt ascultate de catre destinatar. Cursa imbunatatirii functionalitatilor si...

WhatsApp: Optiune de logare cu adresa de e-mail

de Bianca Tila
27 Nov 2023
WhatsApp a testat timp de cateva luni, in versiunea beta a aplicatiei, optiunea de logare cu adresa de e-mail. Compania a inceput sa implemeneze o...

WhatsApp nu renunta. Afisarea reclamelor ramane in picioare

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Seful WhatsApp spune ca exista o posibilitatea de a introduce reclame, dupa ce a negat acest fapt. In luna septembrie, Financial Times scria ca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]