Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi care te ajuta sa castigi mai multe like-uri si share-uri pe Facebook!

de Ilinca Dobrescu 30 Sep. 2012 4898
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ai o afacere si este destul de clar pentru toata lumea faptul ca nu se mai poate fara Facebook. Asa ca ne-am facut pagini si acum le crestem din toate puterile.

Un prim pas pe care il efectuam la demararea oricarei afaceri ramane cel al stabilirii caracteristicilor audientei-tinta. Cine sunt cei care ar trebui sa ne cumpere produsele, sa ne utilizeze serviciile? In  momentul in care stiti cine sunt acestia, cum "arata" consumatorul dvs ideal, este timpul sa luati toate aceste detalii, sa le procesati si sa stabiliti daca sunt usor de gasit pe Facebook. Aici veti reusi sa va promovati brandul cu cea mai mare usurinta daca audienta dvs tinta isi petrece un interval considerabil de timp in aceasta zona din online.

Iata si cateva sfaturi care va ajuta sa castigati cat mai multe like-uri si share-uri si sa va promovati produsele si serviciile cu cat mai multa eficienta:

1. Nu lansati postari in lant.
Este esential sa pastrati consecventa in lansarea de postari, insa nu o faceti extrem de des pentru a nu va incarca feed-urile fanilor. O postare la fiecare 45 de minute poate sa functioneze si pentru dvs.

2. Adaugati continut nou, original. Orice internaut vrea sa citeasca informatii noi, originale. Nimeni nu vrea sa piarda timp pretios pentru a descoperi un nou articol cu informatii recitite de sute de ori. Asa ca pastrati-va originalitatea.

3. Mizeaza pe continut ce poate starni amuzamentul internautilor. Oricine adora o imagine care sa starneasca rasul sau un videoclip viral.

4. Intra in cat mai multe grupuri relevante pentru activitatea ta, a afacerii tale.

5. Lanseaza concursuri care sa te ajute sa raspandesti vorba cat mai rapid.
Atentie! Nu este recomandabil sa ceri like-uri in schimbul participarii la concursuri. Te poti trezi cu multi noi fani care au dat like doar pentru a intra in concurs. Aceste like-uri nu te ajuta la promovare afacerii tale.

6. Adauga replici celebre. Multi internauti sunt quotes junkies. Cu alte cuvinte, adora aceste citate celebre si unii care se 'hranesc' cu ele. Asa ca nu ezita sa le adaugi pe cele care ti se par interesante.

7. Adauga linkuri catre carti digitale gratuite, agende virtuale, organizatoare, mici software-uri care iti apartin. Toata lumea adora un e-book cu 10 retete culinare simple, cu trucuri pentru o editare perfecta in Photoshop, o agenda virtuala sau un organizator care sa le puna ordine in folderele din laptop. Asa ca incepe sa le proiectezi si apoi promoveaza-le pe Facebook. Prin simplul fapt ca le oferi cadou vei reusi sa raspandesti rapid vorba si sa iti promovezi brandul.



Mult succes!

sursa foto: www.sxc.hu



 


Tags: social medialike pe facebookafaceriafaceri facebook

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Succes in afaceri: TikTok Now

de Bianca Tila
22 Sep 2022
TikTok isi continua ascensiunea, desi noua optiune lansata este o copie fidela a aplicatiei BeReal, TikTok Now se numara printre cele mai populare...

Magazin online. Promovarea prin Social Media

de Idei de afaceri
24 Oct 2023
Platformele sociale tind sa aiba o influenta tot mai mare in eCommerce-ul de astazi, principalul factor fiind increderea in recomandarea unui produs...

Facebook introduce reguli noi pentru afaceri

de Florin Amariei
07 Ian 2021
Reteaua sociala Facebook introduce o serie de reguli noi pentru afaceri, printre care se numara si renuntarea la like-uri. Schimbarile la paginile...

Afacerile pe care Facebook le va prioritiza in Europa

de Florin Amariei
09 Apr 2019
Nicola Mandelsohn, responsabila Facebook pentru intreaga Europa, spune ca urmeaza cateva schimbari drastice pe care compania si le asuma si vorbeste...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]