Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Spotify se inspira de la TikTok si Instagram

de Bianca Tila 09 Mar. 2023 58
Spotify se inspira de la TikTok si Instagram
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Spotify isi schimba formatul pentru a face loc numeroaselor tipuri de coninut disponibil in cadrul platformei. Pagina principala va semana destul de mult cu cea oferita de TikTok si Instagram. Aceasta miscare se numara printre schimbarile aduse de Spotify care ar nemultumi utilizatorii interesati doar de muzica.

In acest sens, compania a prezentat un nou design pentru ecranul principal al aplicatiei sale de streaming. Aceasta imprumuta elemente de la platformele sociale mentionate mai sus. 
 
Sub albumele si listele de melodii din primul ecran, acum isi face loc un flux de continut cu imagini mari prin care utilizatorii vor putea naviga pe verticala, la fel ca intr-un newsfeed, pentru a descoperi continut nou.
 
Nemultumirea utilizatorilor cu privire la acest nou design pune accent pe imaginile mari si pe functia autoplay. Un podcast video care apare in noul ecran principal va incepe sa fie redat automat, incercand sa convinga utilizatorul sa-l asculte.
 
De asemenea, compania incearca sa scoata in fata toate formele de continut pe care le ofera si in care a investit bani in anii trecuti, de la podcast-uri la carti audio.
 
Anuntul acestui nou design a fost facut in cadrul evenimentului Stream On, pe care Spotify il organizeaza in fiecare an. Multi dintre utilizatorii platformei sperau sa auda ceva nou legat de calitatea lossless a muzicii, pe care compania a promis-o cu doi ani in urma. Se pare ca si de aceasta data, Spotify a ignorat acest subiect.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: spotifytiktokinstragramdesign noupagina principalaflux de continut

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Spotify anunta proiecte noi. Compania vrea sa vanda cursuri online

de Bianca Tila
26 Mar 2024
Spotify vrea sa adauge o noua catgorie de continut in aplicatie - cursuri video online. Compania a inceput sa experimenteze cu vanzarea cursurilor...

TikTok pregateste un rival pentru Instagram

de Bianca Tila
13 Mar 2024
Codul aplicatiei TikTok dezvaluie o noua aplicatie, numita TikTok Photos. Aparent, compania lucreaza in prezent la aceasta. Referintele despre...

TikTok: O noua functie pentru adaugarea melodiilor

de Bianca Tila
23 Feb 2024
Add to Music App este cea mai noua facilitate pe care o ofera TikTok. Aceasta ajuta utilizatorii sa asculte in serviciul preferat de streaming...

TikTok lanseaza centre eletorale pentru alegerile europene

de Bianca Tila
19 Feb 2024
In luna martie, TikTok va lansa centre electorale care vor oferi informatii despre alegerile europene din surse oficiale. Aplicatia anunta ca va...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]