Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tiktok testeaza un mod orizontal de vizionare

de Bianca Tila 15 Dec. 2022 416
Tiktok testeaza un mod orizontal de vizionare
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Tiktok testeaza un nou mod de vizionare. Platforma intentioneaza ca pe viitor sa ofere un mod orizontal de vizionare pentru utilizatorii sai.

Tiktok este patforma sociala care a dat startul formatului vertical. Continutul de acest gen a cucerit nenumarate tari, devenind cea mai accesata aplicatie in acest moment.
 
In ceea ce priveste noua functie pe care platforma o pune la dispozitie, aceasta a fost descoperita de un numar mic de utilizatori. In prezent, compania chineza testeaza vizionarea pe orizontala a clipurilor video.
 
Pagina clipurilor dreptunghiulare include un buton pentru Full Screen. Utilizatorii il pot folosi pentru a viziona clipul pe orizontala, rotind telefonul. In acest sens, vizionarea pe orizontala utilizeaza mai eficient ecranul telefonului in conditiile in care clipurile au fost filmate cu aparate video traditionale sau cu telefoane tinute pe orizontala.
 
Inainte de lansarea acestei noi facilitati, compania o poate simplifica si mai mult permitand trecerea la modul orizontal prin simpla rotire a telefonului, fara apasarea vreunui buton, precum utilizeaza si alte aplicatii - Youtube.
 
Modul de vizionare este o mutare evidenta spre teritoriul Youtube, avand in vedere si alte mutari similare, precum cresterea duratei maxime a clipurilor la 10 minute.
 
Totusi, Youtube a copiat la randul lui facilitatea Tiktok prin sectiunea Shorts. Acolo, aplicatia afiseaza reclame, ale caror venituri va fi impartit cu creatorii de continut.
 
In acest moment se asteapta lansarea modului orizontal de vizionare pentru toti utilizatorii si forma pe care o va imbraca.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: tiktokcontinut pe orizontalayoutubemod orizontal de vizionare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Instagram reuseste sa produca mai multi bani din reclame decat YouTube

de Bianca Tila
08 Apr 2024
Meta a fost obligata de o instanta sa faca publice cifrele pe care le produce. Acestea au aratat cum Instagram aduce companiei mai multi bani din...

TikTok pregateste un rival pentru Instagram

de Bianca Tila
13 Mar 2024
Codul aplicatiei TikTok dezvaluie o noua aplicatie, numita TikTok Photos. Aparent, compania lucreaza in prezent la aceasta. Referintele despre...

TikTok: O noua functie pentru adaugarea melodiilor

de Bianca Tila
23 Feb 2024
Add to Music App este cea mai noua facilitate pe care o ofera TikTok. Aceasta ajuta utilizatorii sa asculte in serviciul preferat de streaming...

TikTok lanseaza centre eletorale pentru alegerile europene

de Bianca Tila
19 Feb 2024
In luna martie, TikTok va lansa centre electorale care vor oferi informatii despre alegerile europene din surse oficiale. Aplicatia anunta ca va...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]